Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

HP Designjet Z6200

nagyformátumú nyomtató sorozat


árjegyzék

muszaki adatlapA kategóriájában a leggyorsabb nyomtató kompromisszumoktól mentes munkát biztosít*. A vállalkozás álruhás igáslova, a nagy terhelhetoségu HP Designjet Z6200 fényképnyomtató kiemelkedo fényképminoség kínálatát teszi lehetové. A HP technológiák révén a vállalkozás megbízható partnerré válhat.


Vállalhatók a legrövidebb teljesítési határidok* és számottevoen fellendítheto a termelékenység:

- Ez a kategóriájában a leggyorsabb* nyomtató kiváló vállalási határidoket tesz lehetové, az óránként akár 140 m2-es nyomtatási sebességgel pedig könnyu megfelelni az ügyfelek igényeinek.

- A kiváló minoségu fényképek idoveszteség nélkül nyomtathatók ki és dolgozhatók fel.
- Az automatizált és ergonomikus betölto asztal termelékenyebb és kényelmes munkát biztosít.
- A HP nyomtatási anyagokkal nagy termelékenység, gyors reakcióido tartható fenn, és optimalizálható a nyomtatási minoség.

A vállalkozás kiváló fényképminoséget biztosíthat, és teljes körű szolgáltatást kínálhat:

- Egyedi, bovülési lehetoségek: Az új HP Vivid Photo tinták révén a vállalkozás szolgáltatásai kiváló fényképminoségu és rendkívül fakulásálló** nyomatokkal bovíthetok.

- A kromatikus piros tinta és az egyenletes fényes bevonat által biztosított széles színtartomány révén a nehéz fényképnyomtatási feladatok is teljesíthetok.

- A figyelemre méltó fekete-fehér képminoség kínálatával új nyomtatási megbízások érhetok el; vásárláshelyi reklámanyagok és hatásos háttérvilágításos jelzések létrehozása.

A megbízható HP technológia pontos színhelyességet biztosít:

- A beágyazott színképfényméro és az üzemeltetést megkönnyíto HP színes technológiák révén minden alkalommal, mindenféle anyagokon megfelelo színek és pontosan kezdett nyomtatás érheto el.

- Megbízható muködés: az opcionális PostScript/PDF továbbfejleszto készlet kompatibilitást, és a HP professzionális PANTONE-emulációval a végso nyomathoz is jobb vezérlést biztosít.

- A nyomtatóemulációs funkció használatával, a régebbi eszközök bátran lecserélhetok.


* A grafikus alkalmazásokhoz használt, 20 000 eurónál olcsóbb, nagy formátumú tintasugaras nyomtatókkal összehasonlítva. A gyártók által 2010 januárjában közzétett legjobb színes nyomtatási sebességek alapján. A tesztelési módszerek változók.

** A HP Vivid Photo tintákkal, különféle HP hordozóanyagokra készült nyomatok beltéri, kirakati felhasználás esetén laminálás nélkül több mint 1 év tartósságot kínálnak; közvetlen napfénytol védve több mint 200 év.
A bemutatóanyagok tartósságának értékelése beltéri bemutatáskor, közvetlen napfénynek nem kitéve a HP Image Permanence Lab és a Wilhelm Imaging Research, Inc. eredményei alapján, HP hordozókon.
A vízállóság és a beltéri üveg mögötti tartósság értékelése a HP Image Permanence Lab HP hordozókon mért eredményei alapján. Részletek: www.hp.com/go/supplies/printpermanence