MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP  Scanjet Pro 2500 f1 síkágyas szkenner lapadagolóval  (L2747A)

Letölthető adatlap

A kompakt HP ScanJet Pro fokozza a rutinszerű beolvasási feladatok hatékonyságát. A gyors kétoldalas beolvasás, az 50 oldalas automatikus lapadagoló (ADF), az 1500 oldalas napi terhelhetőség és az egygombos parancsikonok segítségével automatizálhatja a munkafolyamatokat. A dokumentumokban található szövegeket is gyorsan rögzítheti és szerkesztheti.


Fokozott hatékonyság a gyors és sokoldalú beolvasásnak köszönhetően

A kétoldalas beolvasás és az 50 oldalas automatikus lapadagoló percenként akár 40 kép feldolgozását is lehetővé teszi.
Az automatikus lapadagolóval (ADF) akár 21,6 x 309,9 cm-es lapokat is beolvashat, a nagyobb terjedelmű hordozók esetén pedig használhatja a síkágyat.
Nem kell arra várnia, hogy a készülék bemelegedjen; az azonnali aktiválás technológia lehetővé teszi a beolvasás azonnali elkezdését.
Helyet szabadíthat fel a munkavégzéshez. A HP ScanJet kicsi és vékony, modern kialakítású, és tökéletesen illeszkedik a munkakörnyezetbe.


Automatizálhatja és gördülékenyebbé teheti a munkafolyamatokat

Az egyérintéses beolvasással gördülékenyebbé teheti a rutinmunkákat: az ismétlődő feladatokhoz egyéni egygombos beállításokat hozhat létre.
A gyakran használt dokumentumtípusokhoz beolvasási profilokat határozhat meg, és több célhelyre is végezhet beolvasást a HP Scan Software segítségével.
A HP Scan szoftverrel gyorsan és közvetlenül oszthatja meg vagy archiválhatja a beolvasott anyagokat a népszerű felhőalapú célhelyeken.
A HP teljes körű funkciókkal rendelkező TWAIN illesztőprogramjával az alkalmazásokba olvashat be más programok elindítása nélkül.


Éles képek és hatékony szerkesztési eszközök

Pontosan rögzítheti, majd könnyedén szerkesztheti a dokumentumok szövegeit a HP Scan és az I.R.I.S. segítségével Readiris™ Pro optikai karakterfelismerő (OCR) szoftver.
Akár 1200 dpi felbontással, élesen és élethűen olvashatja be a dokumentumokat, grafikákat és fényképeket.
A gazdag szolgáltatáskínálatot nyújtó, teljes szoftvercsomagnak köszönhetően könnyedén szerkesztheti és rendszerezheti a dokumentumait és a fényképeit.
A mellékelt HP Scan szoftver automatikus képalkotási szolgáltatásaival javíthatja a képeket és törölheti az üres oldalakat.