MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP Officejet Pro 9013 (3UK83B) színes irodai A4 -es másoló, tintasugaras nyomtató, szkenner

Letölthető adatlap

Dinamikus biztonságot nyújtó nyomtató. Csak eredeti HP áramkört használó tintapatronokkal használható. Lehetséges, hogy a módosított vagy nem HP áramkört használó tintapatronok nem működnek, illetve amelyek jelenleg használhatók, a jövőben működésképtelenné válhatnak.

A gyors színes nyomtatási képességnek köszönhetően növelheti a termelékenységet, a HP Smart Tasks pedig segít időt megtakarítani.*


A HP Smart segítségével bárhonnan elvégezheti munkáját, illetve bármikor könnyedén nyomtathat, beolvashat és másolhat telefonjáról - a HP által a kategóriában kínált legjobb mobil nyomtatóalkalmazással.*, ****

A továbbfejlesztett biztonsági rendszerrel kézben tarthatja az adatvédelmet és az irányítást, az önjavító Wi-Fi-vel pedig mindig kapcsolatban maradhat.**

A HP Smart alkalmazással értesítéseket kaphat, ha a tinta kifogyóban van, és egyszerűen új patronokat rendelhet.*

Testreszabható parancsikonok a telefonján vagy a nyomtatóján
Kétoldalas, beavatkozást nem igénylő, automatikus adagolás
Készen áll, amint Ön kész
A nyomtatás mostantól még hatékonyabb
Kiváló minőségű beolvasás, már okostelefonról is
Megbízható kapcsolat

* A használatához a HP Smart alkalmazás letöltése szükséges. További részletek a helyi nyomtatási követelményekről: http://www.hp.com/go/mobileprinting.

** A vezeték nélküli működés csak a 2,4 GHz-es és az 5,0 GHz-es frekvencián érhető el. További információk: http://hp.com/go/mobileprinting. A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance® bejegyzett védjegye.

*** HP 962XL nagy kapacitású fekete és színes eredeti tintapatronokkal. A nagy kapacitású tintapatronokat a termék nem tartalmazza; külön vásárolhatók meg. További információ: http://hp.com/go/learnaboutsupplies. Az alacsonyabb oldalankénti költség a normál kapacitású HP 962 eredeti tintapatronok gyártó által ajánlott kiskereskedelmi árával és közzétett oldalkapacitásával történő összevetésen alapul. A tényleges árak eltérőek lehetnek.

**** A legtöbb otthoni és irodai használatra tervezett, legfeljebb 429,99 euró árú HP tintasugaras és lézernyomtatóhoz készült OEM mobil nyomtatóalkalmazással összehasonlítva. Az állítás laboratóriumi tesztelésen és a nyomtatógyártók mobil nyomtatóalkalmazásainak vizsgálatán alapul a HP által felkért Keypoint Intelligence – Buyers Lab tanulmány alapján.

***** A sebességre vonatkozó adatok a jelenlegi iparági tesztelési módszerek alapján frissültek.