MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP Officejet Pro 6960 színes irodai másoló, tintasugaras nyomtató, szkenner, FAX

Letölthető adatlap

Üzleti használatra született. Gyors, professzionális minőségű színes dokumentumokat készíthet a lézernyomtatókénál 50%-kal alacsonyabb költséggel,* illetve papírt takaríthat meg és több feladatot végezhet el anélkül, hogy lelassítana. Kényelmes mobil nyomtatási lehetőségeket és mobil nyomtatási beállításokat használhat.**,***

Dinamikus biztonságot nyújtó nyomtató Kizárólag eredeti HP lapkát használó tintapatronokkal használható. Lehetséges, hogy a nem HP lapkát használó tintapatronok nem működnek, illetve amelyek jelenleg használhatók, a jövőben működésképtelenné válhatnak.
http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies


Kíváló ár-érték arány professzionális, irodai színekhez

Az lézernyomtatóknál akár 50%-kal alacsonyabb oldalankénti költséggel professzionális színhasználat mellett is kézben tarthatja a költségvetést.*
Az opcionális eredeti HP nagy kapacitású tintapatronokkal akár ötször több fekete-fehér szöveges oldalt nyomtathat.****
Professzionális minőségű színes és fekete szöveget hozhat létre, amely ideális a jelentések, diagramok és más dokumentumok nyomtatásához.
Az eredeti HP-pigmenttintákkal megbízható, évtizedekig tartós és vízálló nyomatokat készíthet.*****


Egyszerű mobil nyomtatás, zökkenőmentes beállítás***

Egyszerűen nyomtathat számos különféle okostelefonról és táblagépről.******
Okostelefonját vagy táblagépét közvetlenül a nyomtatóhoz csatlakoztatva könnyedén nyomtathat hálózat nélkül.*******
Vezeték nélkül nyomtathat, és az All-in-One megoldást megoszthatja a többi vezeték nélküli eszközzel is.********
A HP All-in-One Printer Remote mobilalkalmazással könnyedén kezelheti nyomtatási feladatait útközben, és beolvashat dokumentumokat.*********


Több feladatot végezhet el anélkül, hogy lelassítana

A gyors nyomtatással, beolvasással és másolással felveheti a sikerhez szükséges tempót.
Papírt takaríthat meg, és hozzájárulhat az erőforrások megőrzéséhez – az automatikus kétoldalas nyomtatás révén akár 50%-kal kevesebb papírt használhat.
A 35 lapos automatikus lapadagolóval gyorsan másolhat, olvashat be, illetve faxolhat többoldalas dokumentumokat.
Az érintőképernyőn az okostelefonokon megszokott koppintó és pöccintő kézmozdulatokat használhatja, és azonnal elérheti a legfontosabb feladatokat.

* Az áfa nélkül < 280 eurós áron kapható színes többfunkciós lézernyomtatók többségével összehasonlítva, a 2015. júniusi állapotnak megfelelően, az IDC által 2015 Q2 negyedévére vonatkozóan kimutatott piaci részesedés alapján. A lézernyomtatók kellékanyagaira vonatkozó oldalankénti költség-összehasonlítás a gyártók kereskedelmi forgalomban kapható legnagyobb kapacitású patronjainak és hosszú élettartamú fogyóeszközeinek nyilvános műszaki adatain alapul. A nagy kapacitású HP tintasugaras nyomtatók kellékanyagaira vonatkozó oldalankénti költség-összehasonlítás a gyártók legnagyobb kapacitású patronjainak nyilvános műszaki adatain alapul. Az oldalankénti költség a nagy kapacitású tintapatronok becsült kiskereskedelmi árán és oldalkapacitásán alapul. Az ISO-kapacitás az alapértelmezett üzemmódban történő folyamatos nyomtatáson alapul. További információ: hp.com/go/learnaboutsupplies.

** A Helyi nyomtatás esetén a mobileszköznek és a nyomtatónak ugyanazon a vezeték nélküli hálózaton kell lennie, vagy közvetlen vezeték nélküli kapcsolatra van szükség. A távoli nyomtatáshoz internetkapcsolatra van szükség az internethez csatlakozó HP-nyomtatóval. A nyomtatás módjával kapcsolatos részletekért – a szükséges alkalmazásokat is beleértve – lásd: hp.com/go/mobileprinting.

*** Használatához a HP All-in-One Printer Remote mobilalkalmazás letöltése szükséges, és kompatibilis az iPhone® 4 és újabb, a 4. generációs és újabb iPad®, az iPad mini™, iPad Air® és iPod® készülékekkel, valamint az Android™ 4.0.3 vagy újabb rendszert használó mobileszközökkel. A támogatott operációs rendszerek listáját lásd: hp.com/go/mobileprinting.

**** A HP 907XL tintapatronok és a HP 903 tintapatronok kapacitásának összehasonlítása alapján. További információ: hp.com/go/learnaboutsupplies.

***** A vízzel, elkenődéssel, fakulással és kiemelőfilccel szembeni ellenállás az ISO 11798 szerinti és belső HP tesztelésen alapul. További információ: hp.com/go/printpermanence.

****** Nyomtatás előtt a mobileszközt közvetlenül a Wi-Fi Direct® használatára képes AiO készülék vagy nyomtató Wi-Fi Direct hálózatához kell csatlakoztatni. A mobileszköztől függően további alkalmazás vagy illesztőprogram is szükséges lehet. További részletek: http://www.hp.com/go/mobileprinting. A Wi-Fi Direct a Wi-Fi Alliance® bejegyzett védjegye.

******* Nyomtatás előtt a mobileszközt közvetlenül a Wi-Fi Direct® használatára képes AiO készülék vagy nyomtató Wi-Fi Direct hálózatához kell csatlakoztatni. A mobileszköztől függően további alkalmazás vagy illesztőprogram is szükséges lehet. Részletek: hp.com/go/mobileprinting. A Wi-Fi Direct a Wi-Fi Alliance® bejegyzett védjegye..

******** A vezeték nélküli teljesítmény a fizikai környezettől és a hozzáférési ponttól mért távolságtól függ, és aktív virtuális magánhálózati kapcsolatok közben korlátozott lehet.

*********A Microsoft és a PowerPoint a Microsoft cégcsoport bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban. A szolgáltatás a Microsoft Word és a PowerPoint 2003-as vagy újabb verzióival működik. Csak a latin betűtípusok támogatottak.

********** Kompatibilis az iPhone® 4 és újabb, az iPad® 4. generációs és az iOS 7 vagy újabb rendszert használó iPad mini™, iPad Air® és iPod® 5G készülékekkel és az Android™ 4.0.3 vagy újabb rendszert használó mobileszközökkel. Az érintett szolgáltatások eltérőek lehetnek a mobileszköz operációs rendszerétől függően. A mobileszközzel történő beolvasáshoz legalább 5 megapixeles vagy annál nagyobb felbontású, autofókusszal rendelkező kamera szükséges az eszközön.