MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP  Laserjet Pro MFP M227 fekete-fehér fénymásoló sorozat

Letölthető adatlap

Nagyobb teljesítményt, oldalszámot és védelmet érhet el a JetIntelligence tonerkazettával használt HP LaserJet Pro MFP készülékkel. Hozza lendületbe vállalatát: kétoldalas dokumentumokat nyomtathat, továbbá könnyedén végezheti a beolvasást, másolást és felügyeletet a maximális hatékonyság érdekében.


Nagy sebesség, kis energiafogyasztás

A kis munkaterületet igénylő, kompakt többfunkciós lézernyomtatóval nyomtatást, beolvasást és másolást is végezhet.
A vállalata tempójában nyomtathat a gyors kétoldalas nyomtatás révén – az első oldalt akár 7 másodpercen belül kinyomtathatja.
A HP automatikus be- és kikapcsolási technológiája révén energiát takaríthat meg.
A fájlokat könnyedén beolvashatja közvetlenül e-mailbe, USB-re és hálózati mappákba az előre feltöltött üzleti alkalmazásokkal.


Mobil nyomtatás egyszerűen

Nyomtathat iPhone® és iPad® készülékéről az AirPrint® szolgáltatással, amely automatikusan a papírmérethez igazítja a feladatokat.
Az e-mail küldés egyszerűségével nyomtathat közvetlenül okostelefonjáról, táblagépéről vagy noteszgépéről a HP ePrint használatával.
A Google Cloud Print 2.0 szolgáltatással nyomtatási feladatokat küldhet okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről bármely vállalati nyomtatóra.


Megbízhatóan felügyelhető nyomtatás vállalati szinten

A HP Web Jetadmin segítségével központosíthatja a nyomtatási környezetet, és növelheti üzleti hatékonyságát.
Új eszközöket azonosíthat be, és betekintést nyerhet a nyomtatásba a HP Web Jetadmin biztosította távoli észlelés és figyelés révén.
Az opcionális HP JetAdvantage Security Manager segítségével házirendalapú, flottaszintű védelmi szolgáltatásokat vezethet be.


HP-minőség minden nyomtatás során

A precíziós fekete tonerrel éles szövegeket, mély fekete színt és jól látható ábrákat nyomtathat.
Ne tévesszék meg azok a tonerkazetták, amelyek az eredeti HP minőséget próbálják utánozni. Biztos lehet a megvásárolt termékek kiváló minőségében.
A normál kazettával nyomtatható oldalmennyiség több mint kétszeresét is elérheti az opcionális eredeti HP nagy kapacitású tonerkazettával.
Az eddiginél nagyobb oldalszámot érhet el, és nyomon követheti a hátralévő oldalakat, hogy elvárásainak megfelelő minőséget kapjon.

HP LaserJet Pro MFP M227sdn (G3Q74A)

Vezetékes hálózati csatlakozás, ikonos LCD kijelző másolás, szkennelés és nyomtatás

HP LaserJet Pro MFP M227fdw (G3Q75A)

Vezetékes és vezetéknélküli hálózat, 2 soros LCD kijelző másolás, szkennelés és nyomtatás