Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz

HP LaserJet Pro 500 M570

színes többfunkciós lézernyomtató sorozat

(CZ271A/CZ272A)

Összehasonlító árjegyzék

műszaki adatok


Gyorsabban végezhet a feladatokkal, hatásos színeket állíthat elő és gyorsan elvégezheti a beállításokat és a csatlakozást*,**. A HP ePrint szolgáltatással okostelefonjáról vagy táblagépéről is nyomtathat ***. Egyszerűen takarékoskodhat az erőforrásokkal és újrahasznosíthatja a használt kazettákat ****. Ideális kis- és középvállalkozások számára és olyan költségtudatos vállalatoknak, akik igénylik a fejlett lapolvasási lehetőséget, a hatékony feladat-végrehajtást a könnyen használható érintőképernyő révén, a kényelmes hálózati kapcsolódást és a hozzájárulást a környezetszennyezésük csökkentéséhez.


Jellemzők

Bővítse lehetőségeit a nagyobb teljesítményért.

Legyen hatékonyabb és végezzen hamarabb a beolvasással, köszönhetően az egyszeri lapáthaladásos, kétfejes beolvasásnak.

Nyomtasson akár percenként 31 oldalas sebességgel *. Bízhat a hatékony havi ajánlott teljesítményben.

Konvertálja másolatait digitális fájllá így könnyen terjesztheti, tárolhatja és hibátlan másolatokat készíthet.

A hatékonyság érdekében a feladatok könnyen kezelhetők az 50 lapos lapadagolóval és az automatikus kétoldalas nyomtatással.

Vágjon fel a lenyűgöző színekkel.

Egyszerűbb munkafolyamatok: A tartalmat gyorsan elérheti, tárolhatja és kinyomtathatja a 8,89 cm-es (3,5 hüvelykes) színes érintőképernyő segítségével ******.

Érje el a legnagyobb hatást - optimalizálja a színbeállítást, és élénk hatást érhet el hihetetlen felbontásban.

Hozzon létre első osztályú marketinganyagokat az irodában számtalan nyomathordozón és sokféle méretben.

Az előre telepített kazettákkal a munka azonnal indulhat is. A választható nagy kapacitású kazetták jobb értéket biztosítanak *******.

Élvezze a gyors és egyszerű beállítást, és legyen mindig elérhető.

A HP intelligens telepítője percek alatt rajtra kész lehet nyomtatóját CD nélkül telepítheti ********. HP automatikus vezeték nélküli csatlakozással a hálózatokat kábelek nélkül konfigurálhatja *.

A HP ePrint szolgáltatással okostelefonjáról vagy táblagépéről is nyomtathat ***. Könnyen küldhet nyomatokat hálózat nélkül is az eszközökről **, *********.

Erőforrásait hatékonyabban használhatja ki a vezeték nélküli és a 10/100/1000 Gigabit Ethernet hálózattal nyissa meg, nyomtassa ki és ossza meg **********.

Kezelje proaktívan ezt a multifunkciós készüléket: a HP Web Jetadmin segítségével távolról felügyelheti az irodai nyomtatást és az eszköz állapotát.

Segítsen a környezetszennyezés csökkentésében.

A HP automatikus be- és kikapcsolási technológiájával, az azonnal aktiválódó másolással és az azonnal aktiválódó technológiával Ön takarít meg energiát ***********.

Takarékoskodjon az erőforrásokkal és takarítson meg papírt használja az automatikus kétoldalas nyomtatást.

A HP EcoSMART konzollal központi, könnyen hozzáférhető egyéni energiatakarékossági beállításokat és nyomtatási beállításokat érhet el.

Csökkentse ökológiai lábnyomát hasznosítsa újra az eredeti HP LaserJet tonerkazettákat a HP Planet Partners program keretében ****.


 * A HP Auto Wireless Connect nem feltétlenül érhető el minden rendszerkonfigurációhoz. A vezeték nélküli működés teljesítménye a fizikai környezettől és a hozzáférési pont távolságától függ. A kompatibilitásról a www.hp.com/go/autowirelessconnect weblapon tájékozódhat.

** A HP közvetlen vezeték nélküli nyomtatás, a beépített vezeték nélküli kapcsolat és a HP automatikus vezeték nélküli csatlakozás kizárólag a HP LaserJet Pro 500 színes MFP M570dw készülékhez érhető el.

*** Használatához HP ePrint-fiók regisztrálása szükséges, valamint internetkapcsolat a HP webkompatibilis nyomtatóhoz (a jogosult nyomtatók, támogatott adathordozók és képtípusok listájának, valamit a HP ePrint további részleteinek megtekintéséhez látogasson el a www.hp.com/go/eprintcenter webhelyre). A mobileszköznek rendelkeznie kell internetkapcsolattal és e-mail szolgáltatással. Vezeték nélküli hozzáférési pontra szükség lehet. Külön igénybevett adatkapcsolati vagy használati díjak merülhetnek fel. A tényleges nyomtatási időtartam és a kapcsolati sebesség eltérő lehet. Egyes HP LaserJet nyomtatók esetében szükség lehet a firmware frissítésére.

**** A program elérhetősége változhat. Az eredeti HP patronok visszavétele és újrahasznosítása jelenleg a világon több mint 50 országban, területen és régióban érhető el Ázsiában, Európában, valamint Észak- és Dél-Amerikában a HP Planet Partners programon keresztül. További tudnivalókat a következő webhelyen talál: www.hp.com/recycle.

***** Az ISO/IEC 24734 szabvány alapján mérve, az első tesztdokumentumokat nem véve számításba. További információ: see www.hp.com/go/printerclaims. A pontos sebesség a rendszer konfigurációjától, a szoftvertől, az illesztőprogramtól és a dokumentum bonyolultságától függ. Az első nyomat elkészülésének pontos sebessége a rendszerkonfigurációtól, a szoftverprogramoktól, a dokumentum bonyolultságától, a hálózattól, a nyomathordozó szélességétől és súlyától, a környezettől és a feladat nagyságától függ.

 ****** Internetkapcsolatot igényel a nyomtatón. A szolgáltatás regisztrálást igényelhet. Az alkalmazások elérhetősége országonként, nyelvenként és szerződésenként eltérő. Részletekért látogassa meg a www.hp.com/go/eprintcenter weblapot.

******* A HP LaserJet 507x fekete tonerkazetta nem tartozék; ez külön vásárolható meg.

******** A HP intelligens telepítő csak Microsoft Windows rendszeren működik.

********* A mobileszköznek vezeték nélküli adatátvitelre alkalmasnak kell lennie. A nyomtatónak a HP ePrint szolgáltatás használatára alkalmasnak kell lennie. Előfordulhat, hogy a szolgáltatáshoz illesztőprogramokra vagy alkalmazásokra van szükség. Ezeket a www.hp.com/go/eprintcenter webhelyen találhatja meg.

**********A vezeték nélküli teljesítmény a fizikai környezettől és a hozzáférési pont távolságától függ, és aktív virtuális magánhálózati kapcsolatok közben korlátozott lehet.

*********** A HP automatikus bekapcsolási és kikapcsolási technológiája a nyomtatótól és a beállításoktól függően érhető el. Azonnal aktiválódó technológia igénylése a hagyományos beégetést használó termékekkel való összehasonlítás alapján. Azonnal aktiválódó másolás igénylése a hagyományos beégetést használó termékekkel való összehasonlítás alapján.