Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz

HP LaserJet Pro 500 M521dn és M521dw

fekete -fehér többfunkciós lézernyomtató sorozat

Összehasonlító árjegyzék

letölthető műszaki adatlap


Munkáit hamarabb befejezheti, kiváló minőségű dokumentumokat készíthet és a beolvasást, valamint a megosztást egyszerűvé teheti. Gyorsan elvégezheti a beállításokat és a csatlakozást1,2. Gyors parancsokat küldhet az intuitív színes érintőképernyőről. Egyszerűen takarékoskodhat az erőforrásokkal, és újrahasznosíthatja a használt kazettákat.3

Jellemzők

Hamarabb - és kevesebb ácsorgással - végezhet az egyszeri lapáthaladásos, kétfejes beolvasásnak köszönhetően.

Csúcsteljesítményt tarthat fenn az akár 40 oldal/perces nyomtatási sebességekkel. Bízhat a hatékony, 2000–6000 oldalas havi ajánlott lapkapacitásban

Gond nélkül kezelheti a nagy mennyiségű nyomtatást a 600 lapos, 1100 laposra bővíthető bemeneti és a 250 lapos kimeneti tálcával.

Dolgozzon gyorsabban az egyszeri lapáthaladásos, kétfejes beolvasással. Dokumentumokat olvashat be és digitális fájlokat küldhet e-mail üzenetben, a felhőbe, hálózati mappákba vagy egy USB-meghajtóra egyetlen egyszerű lépéssel.

Takarítson meg papírt a kétoldalas nyomtatással és használja az 50 lapos automatikus lapadagolót a termelékenység növeléséhez.

Dolgozzon okosabban - gyorsan elérhet, tárolhat és nyomtathat tartalmakat a 8,89 cm-es színes érintőképernyőről.

Könnyedén végezhet el egy sor nyomtatási, másolási, beolvasási és faxfeladatot. Az elejétől a végéig minden feladatot elvégezhet a multifunkciós nyomtató segítségével.

Elérheti, tárolhatja és kinyomtathatja a webes tartalmakat a többfunkciós nyomtató érintőképernyőjéről az eszközre telepített üzleti alkalmazások használatával.

Takarítson meg időt az egyszerűen telepíthető Eredeti HP patronokkal, és csökkentse a költségeit az opcionális nagykapacitású patronok használatával.

Hatékonyan felügyelheti és kezelheti ezt a multifunkciós készüléket: a HP Web Jetadmin segítségével nyomon követheti az irodai nyomtatást és az eszköz állapotát.

Vezeték nélküli megosztás az egész irodában.

Élvezze a példátlan rugalmasságot: okostelefonjáról vagy táblagépéről szinte bárhonnan nyomtathat.

A HP Auto Wireless Connect csatlakozással kábelek nélkül konfigurálhatja a hálózati működést.

Erőforrásait hatékonyabban használhatja ki a vezeték nélküli és a 10/100/1000 Gigabit Ethernet hálózattal – nyomtassa ki könnyedén, és ossza meg.

Húzza elő nyomtatási feladatait a zsebéből – nyomtasson közvetlenül egy memóriaeszközről az USB-porton keresztül.

A HP automatikus be- és kikapcsolási technológiájával, az azonnal aktiválódó másolás és az azonnali aktiválás technológiával energiát takarít meg.

Segít az energiafelhasználás csökkentésében és az erőforrások megőrzésében. Használhatja a HP azonnal aktiválódó másolását és a HP automatikus be- és kikapcsolási technológiát.

A HP EcoSMART konzollal azonnal elérheti az egyéni energiatakarékossági és nyomtatási beállításokat. Így központilag konfigurálhatja összes nyomtatóját, hogy a leginkább energia- és erőforrás-hatékony beállításokat használják.

Csökkentse még tovább a környezetszennyezést és a költségeket az automatikus kétoldalas nyomtatással.

Könnyedén újrahasznosíthatja a használt patronokat ingyen a HP Planet Partners révén.