Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

HP Designjet T520 24" 610mm (CQ890A)

és 914 mm (CQ893A)


plotter, nagyformátumú nyomtató, ePrinter sorozat


Bővítheti vállalkozását: fektessen be egy kényelmes, nagyformátumú nyomtatóba, ami gyors, megbízható, pontos és egyszerűen használható. A sokoldalú, webes csatlakozású HP Designjet T520 ePrinter lehetővé teszi, hogy szinte bárhonnan dolgozhasson és nyomtathasson[1].

Jellemzők:

Gyors, professzionális eredmények ezzel a szolgáltatásokban gazdag, nagyformátumú nyomtatóval.

Nyomatok akár 2400 dpi felbontással - az eredeti HP tinták gazdag színeket, éles vonalakat és finom részleteket biztosítanak. Az optimális, megbízható minőség érdekében használjon HP papírokat!

Komplex fájlok feldolgozása, gyorsan: D/A1 nyomtatás 35 másodperc alatt, az 1 GB RAM és a HP-GL/2 technológia révén.

Készítsen tervrajzokat, térképeket, fényképeket és prezentációkat minőségromlás nélkül, eredeti HP tinták használatával.

Csökkentse az üzemen kívüli időt, és fokozza a hatékonyságot – az eredeti HP tintáknak köszönhetően konzisztens, kiemelkedő minőséget élvezhet már az első nyomattól kezdve.

Könnyű, kényelmes nyomtatás.

Az intuitív, színes, 109 mm-es (4,3 hüvelykes) érintőképernyő egyszerűsíti a navigációt, és lehetővé teszi a nyomtatandó fájlok elérését és kinyomtatását közvetlenül a nyomtatóról.

Az illesztőprogram által biztosított megbízható nyomtatási előnézetek segítségével a munkáját gyorsan és pontosan végezheti el, és elkerülheti a költséges hibákat.

Akár 914 mm (36") széles dokumentumok nyomtatása a beépített B+/A3 tálca és az elülső betöltésű papírtekercs segítségével.

Egyszerűen beállíthatja a nyomtatóját ott, ahol csak szüksége van rá, és a stúdióban bárkit csatlakoztathat hozzá a beépített Wi-Fi-nek[2] köszönhetően.

Szinte bárhonnan nyomtathat[1].

Használja a HP Designjet ePrinter nyomtatóját a laptopjától, Apple vagy Android okostelefonjáról vagy táblagépéről, a HP Designjet ePrint & Share[1] segítségével.

Nagyformátumú projektek elérése és nyomtatása a stúdiótól távolról a HP Designjet ePrint & Share[1] segítségével.

Automatikusan mentheti a munkáját a felhőbe, és lényegében bárhonnan hozzá is férhet a HP Designjet ePrint & Share[1] segítségével.

A webes csatlakozási funkcióknak köszönhetően projektjeit elküldheti e-mailben a HP Designjet T520 ePrinter készüléknek, és kinyomtathatja őket[1].


[1] HP Designjet ePrint & Share fiók, a nyomtatóhoz internetcsatlakozás, valamint csatlakoztatott internetképes eszköz szükséges hozzá. A HP Designjet ePrint & Share mobil alkalmazás használatához Apple iOS vagy Android eszköz és internetcsatlakozás szükséges. Az adat- és csatlakozásdíjak eltérőek lehetnek. A nyomtatási idő eltérhet a megadottól. További részletek: www.hp.com/go/eprintandshare.

[2] A vezeték nélküli működés teljesítménye a fizikai környezettől, valamint a hozzáférési pont távolságától függ, és aktív VPN-kapcsolatok esetén korlátozott lehet. Támogatja az IEEE 802.11 b/g szabványt.