Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

HP Designjet T120 24" 610mm
(CQ891A)

plotter, nagyformátumú nyomtató, ePrinter


Nagyobb érték a pénzéért ezzel az egyszerűen használható, 610 mm-es (24 hüvelykes) HP Designjet T120 eszközzel – Wi-Fi[1] és webes csatlakozás, ami lehetővé teszi, hogy szinte bárhonnan nyomtathasson laptopjáról, iOS eszközéről vagy Android készülékéről[2]

Jellemzők:

Nagyobb érték a pénzéért:

Élvezze a kettő az egyben nyomtató előnyeit: beépített tálcával, amely A4 - A3 lap befogadására képes, és kényelmes, elülső adagolóval, amellyel a 210 mm-estől (8,5 hüvelyk) a 610 mm-es (24 hüvelykes) szélességig nyomtathat.

Helyezze el nyomtatóját ott, ahol a legkényelmesebb, és dolgozzon onnan, ahonnan szeretne - a beépített WiFi-csatlakozás segítségével[1].

Időt és pénzt takaríthat meg: vegye kézbe a nyomtatási feladatai megoldását azzal, hogy házon belül tervezi meg.

Tapasztalja meg a konzisztens, kiváló nyomtatási minőséget és hatékonyságot – az eredeti HP tinták gazdag színeket és éles vonalakat biztosítanak.

Fedezze fel, milyen egyszerű a nagyformátumú nyomtatás ezzel a kompakt, könnyen használható nyomtatóval!

A munkakörnyezetében bárhol könnyedén elhelyezheti, ahol csak szüksége van rá – 987 mm-es (38,9 hüvelyk) szélességével kategóriájában ez az eszköz a legkisebb.

Az intuitív, színes, 109 mm-es (4,3 hüvelykes) érintőképernyő lehetővé teszi az intuitív műveleteket, valamint egyszerűsíti a navigációt és a nyomtatást.

Gyors és pontos munkavégzés:

a pontos nyomtatási előnézet segít abban, hogy már az első kísérletnél azt nyomtassa, amire szüksége van. Időt és kellékanyagokat takaríthat meg azzal, hogy tudja, azt kapja, amit lát.

Szinte bárhonnan nyomtathat[2].

A HP Designjet ePrint & Share lehetővé teszi, hogy HP Designjet ePrinter nyomtatóján a laptopjáról, Apple vagy Android okostelefonjáról vagy táblagépéről nyomtasson[2].

Nagyformátumú projektek elérése és nyomtatása a stúdiótól távolról a HP Designjet ePrint & Share[2] segítségével.

Automatikusan mentheti a munkáját a felhőbe, és lényegében bárhonnan hozzá is férhet a HP Designjet ePrint & Share[2] segítségével.

A webes csatlakozási funkcióknak köszönhetően projektjeit elküldheti e-mailben a HP Designjet T120 ePrinter készüléknek, és kinyomtathatja őket[2].


[1] A vezeték nélküli működés teljesítménye a fizikai környezettől, valamint a hozzáférési pont távolságától függ, és aktív VPN-kapcsolatok esetén korlátozott lehet. Támogatja az IEEE 802.11 b/g szabványt.

[2] HP Designjet ePrint & Share fiók, a nyomtatóhoz internetcsatlakozás, valamint csatlakoztatott internetképes eszköz szükséges hozzá. A HP Designjet ePrint & Share mobil alkalmazás használatához Apple iOS vagy Android eszköz és internetcsatlakozás szükséges. Adatátviteli és csatlakozási díj merülhet fel. A nyomtatási idő eltérhet a megadottól. További részletek: www.hp.com/go/eprintandshare.

HP 711 38 ml fekete tintapatron

HP 711 29 ml ciánkék tintapatron;

HP 711 29 ml bíbor tintapatron;

HP 711 29 ml sárga tintapatron

HP 711 80 ml fekete tintapatron

HP 711 3 csomag 29 ml-es ciánkék tintapatron

HP 711 3 csomag 29 ml-es bíbor tintapatron