MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP Color Laserjet Pro MFP M183fw színes irodai lézeres másoló

Letölthető adatlap

Kiváló minőségű színes, vezeték nélküli nyomtatás[1], valamint okos mobilitási és biztonsági megoldások.[3]

Ez a nyomtató dinamikus biztonságot alkalmaz, amely firmware-frissítések által időről időre frissülhet. A nyomtató rendeltetésszerűen kizárólag eredeti HP chippel rendelkező kazettákkal használható. A nem HP chippel rendelkező kazetták nem biztos, hogy működnek, illetve működés közben leállhatnak.

Hatékony, vezeték nélküli MFP és fax a kiváló színminőségért és termelékenységért.[1] A HP Smart alkalmazásban található Smart Tasks segítségével időt takaríthat meg, valamint a telefonjáról nyomtathat és olvashat be.[3] A problémamentes csatlakozással és a legfontosabb biztonsági eszközökkel kézben tarthatja az adatvédelmet és az irányítást.

Ideális megoldás az üzleti vállalkozások tulajdonosai és irodavezetők számára, akik nagyobb hatékonyságot és hozzáadott értéket várnak el az általuk használt megoldásoktól, és akik kiemelkedő minőségű színes dokumentumokat szeretnének készíteni.

A HP Smart segítségével bárhonnan, bármikor elvégezheti munkáját, továbbá időt takaríthat meg a Smart Task-parancsikonok használatával - a kategória legjobb mobil nyomtatóalkalmazásával.[3, 4]

A legfontosabb biztonsági eszközökkel, köztük alapszintű titkosítással és jelszavas védelemmel kézben tarthatja az adatvédelmet és az irányítást. Gyorsabb, megbízhatóbb kapcsolat a kétsávos Wi-Fi™ révén.[8]

A legfontosabb biztonsági eszközökkel, köztük alapszintű titkosítással és jelszavas védelemmel kézben tarthatja az adatvédelmet és az irányítást. Emellett könnyedén megoszthatja az erőforrásokat a beépített Ethernet-hálózati képességekkel.

Kategóriájában a legjobb mobil nyomtatási alkalmazás[4]

A lapolvasási feladatok automatizálása és időmegtakarítás

Hatékony nyomtatás. Intelligens energiahasználat.[10]

Elvégezheti a legfontosabb feladatokat – nyomtatást, beolvasást és másolást is indíthat

Nagy sebességű nyomtatás minden oldalon

Bekapcsol, amikor szükség van rá, és kikapcsol, amikor nincs használatban