Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

HP Color LaserJet Enterprise M553
nagy kapacitású színes lézernyomtató sorozat
M553DN

(B5L25A)

M553X
(B5L26A)

Összehasonlító árjegyzék

letölthető műszaki adatlap


Gyorsaság és szín: ez kell a vállalkozásához. Ez az energiahatékony nyomtató és a JetIntelligence technológiát kínáló eredeti HP tonerkazetták együtt élénk, professzionális minőségű dokumentumok nyomtatását teszik lehetővé bármikor, amikor az alkalmazottaknak szüksége van rá.

Jellemzők:

Villámgyors teljesítmény, amikor csak szüksége van rá.

Alvó üzemmódból akár 9 másodpercen belül nyomtathat.
Kétoldalas nyomtatás egyoldalas nyomtatási sebességgel - akár 40 kép/perc.
Az intelligens hordozóészlelési és tonertechnológiának köszönhetően a nyomtató kivételesen kevés energiát fogyaszt. A 4 soros, színes kijelzőn gyorsan áttekinthetők a feladatok és beállítások, a 10 gombos billentyűzettel pedig PIN kóddal nyomtathat. Az automatikus hordozóészlelés révén számos különféle hordozóra - akár A5 méretben is - nyomtathat folyamatosan kiváló minőségű dokumentumokat.

Egyszerűen kezelhető, biztonságos és optimalizált nyomtatóflottát tarthat fenn.

A HP Web Jetadmin segítségével központosíthatja a nyomtatási környezetet és növelheti üzleti hatékonyságát. A bizalmas üzleti adatokat beépített vagy opcionális szolgáltatásokkal, például a HP JetAdvantage biztonsági megoldásokkal védheti meg. Egyszerűen fejleszthet, telepíthet és adhat hozzá HP és más megoldásokat. Opcionális 1 GB-os memóriabővítés is elérhető.

Bármikor nyomtathat üzleti dokumentumokat.

Egyszerűen nyomtathat számos különféle okostelefonról és táblagépről - jellemzően további telepítés vagy alkalmazások nélkül. Egy NFC-kompatibilis mobileszközzel érintéssel is elindíthatja a nyomtatást - hálózati kapcsolat nélkül.

Több nyomtatott oldal, nagyobb teljesítmény és védelem.

A JetIntelligence technológiás HP tonerkazetták az elődeiknél több oldal nyomtatását teszik lehetővé kazettánként. Számíthat a gyors, professzionális minőségre - a HP ColorSphere 3 toner HP nyomtatójával működik a legjobban. A megvásárolt, utánozhatatlan HP minőséget a csalás elleni és kazettahitelesítési technológiával biztosíthatja.
Az előre telepített kazettákkal azonnal nyomtathat. A kazettákat lecserélheti opcionális, nagykapacitású kazettákra.