Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

HP Color LaserJet Enterprise M552dn
nagy kapacitású színes lézernyomtató

(B5L23A)

Összehasonlító árjegyzék

letölthető műszaki adatlap


Kedvező árú, energiahatékony nyomtatóval növelheti termelékenységét, a JetIntelligence technológiával rendelkező eredeti HP tonerkazettákkal pedig gyorsan és egyszerűen nyomtathat professzionális minőségű, színes dokumentumokat.

Jellemzők:

Gyors teljesítmény, amikor csak szüksége van rá.

Alvó üzemmódból akár 9 másodpercen belül nyomtathat. Kétoldalas nyomtatás egyoldalas nyomtatási sebességgel – akár 35 kép/perc. Az intelligens hordozóészlelési és tonertechnológiának köszönhetően a nyomtató kivételesen kevés energiát fogyaszt. A 4 soros, színes kijelzőn gyorsan áttekinthetők a feladatok és beállítások, a 10 gombos billentyűzettel pedig PIN kóddal nyomtathat. Az automatikus hordozóészlelés révén számos különféle hordozóra – akár A5 méretben is – nyomtathat folyamatosan kiváló minőségű dokumentumokat.

Egyszerűen kezelhető, biztonságos és optimalizált nyomtatóflottát tarthat fenn.

A HP Web Jetadmin segítségével központosíthatja a nyomtatási környezetet és növelheti üzleti hatékonyságát. A bizalmas üzleti adatokat a beépített és opcionális HP JetAdvantage biztonsági megoldásokkal védheti meg.
Megadhatja csapatának mindazt, amire a sikerhez szükségük van. Egyszerűen fejleszthet, telepíthet és adhat hozzá HP és más megoldásokat. Az opcionális HP Trusted Platform Module használatával még nagyobb biztonságban tudhatja a nyomtatón tárolt adatokat.

Bármikor nyomtathat üzleti dokumentumokat.

Egyszerűen nyomtathat számos különféle okostelefonról és táblagépről - jellemzően további telepítés vagy alkalmazások nélkül.

Több nyomtatott oldal, nagyobb teljesítmény és védelem.


A JetIntelligence technológiás HP tonerkazetták az elődeiknél több oldal nyomtatását teszik lehetővé kazettánként. Számíthat a gyors, professzionális minőségre – a HP ColorSphere 3 toner HP nyomtatójával működik a legjobban. A megvásárolt, utánozhatatlan HP minőséget a csalás elleni és kazettahitelesítési technológiával biztosíthatja. Az előre telepített kazettákkal azonnal nyomtathat. A kazettákat lecserélheti opcionális, nagykapacitású kazettákra.