1081 Budapest, Rákóczi út 73.
(bejárat: Berzsenyi D. u. 3.)
Hétfő-Péntek: 9-17h

MARKER Informatika KFT.

Telefon: 459-6070, Fax: 459-6071
E-mail: informatika@marker.hu
http://www.marker.hu

 

GWAVA—Miért érdemes GWAVA 3.6-ra frissíteni?

A 4 legfontosabb indok:

  • Napi SPAM összefoglaló készítése az egyedi felhasználóknak
  • A felhasználók az egyes blokkolt leveleket felszabadíthatják
  • SURBL Anti-Spam technológia bevezetése
  • GWAVA 3.6 a piacvezető Novell GroupWise Anti-Spam/Anti-vírus megoldás

Összefoglaló jelentés a blokkolt levelekről
GWAVA 3.6 spam kezelő eszközeivel a felhasználók és a rendszergazdák hatékonyan kezelhetik a blokkolt üzeneteket. A GWAVA összesítő jelentése, segítségével a felhasználók egyetlen pillanat alatt áttekinthetik az eltelt időszakban valamely okból blokkolt üzeneteiket.

Blokkolt levelek felszabadítása
Az összesítő jelentésben a felhasználó lehetőséget kap, hogy egyetlen egérkattintással felszabadítsa a számára fontos üzenetet, majd egy újabb kattintással bejelölje, a rendszer számára, hogy az a fajta levél nem SPAM. A felszabadított levél másodpercek alatt megjelenik a postafiókjában. Ezáltal a rendszergazdák terheltsége a töredékére csökken, lehetőséget adva, hogy más fontos feladatot végezzenek, mialatt a felhasználók elégedettsége növekszik.

SURBL Anti-Spam technológia
GWAVA 3.6 bevezette a SURBL anti-spam technológia használatát. A SURBL szó a „Spam URL Realtime Blocklista” kifejezésből származik. Az RBL listákkal ellentétben, amelyek a küldő szerver IP címe alapján blokkolják a leveleket, a SURBL a levelekben található URL alapján azonosítja a SPAM-et. A GWAVA összehasonlítja a levélben található URL-eket a SURB listában találhatókkal, és ez alapján azonosítja a SPAM-et.

GWAVA 3.6 a világ első számú Novell GroupWise Anti-Spam/Anti-Vírus megoldása