Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
  

Epson WorkForce Aculaser C300

nagy teljesítményű színes lézernyomtató sorozat

 műszaki adatlap

 


 


A nagy nyomtatási sebességű színes lézernyomtató ideális a kis költséget ás kiváló minőségű nyomatokat igénylő kis és közepes méretű munkacsoportok számra. A gigabites Ethernet-csatlakozóval és a PCL6 illetve a PostScript 3 emulációval könnyű üzleti integrációt biztosít. A nagy kapacitású festékkazetta szintén segít alacsonyan tartani a nyomtatási költségeket, illetve dupla fekete festékkazetta is kapható, ami még tovább növeli a megtakarítást.


Gyors nyomtatás
ISO nyomtatási sebesség: akár 31 oldal/perc*
PDL nyomtatóemulációk
Többek között PCL6, PostScript 3 és PDF 1.7
Nagy festékkazetta kapacitás
Akár 7300 oldal fekete-fehér és 8800 oldal színes nyomtatása
Alacsony energiafogyasztás
Csupán 1,3 W mélyalvó üzemmódban
Megbízható működés
120 000 oldalas terhelhetőség

Gyors, kiváló minőségű és alacsony költségű nyomtatás
Az AL-C300N 31 oldal/perc fekete-fehér és színes nyomtatási ISO nyomtatási sebességet biztosít*. A nyomatok kiváló, 1200 x 1200 dpi felbontásban készülnek, az 1 GB RAM segítségével pedig idő takarítható meg az ismétlődő nyomtatási feladatoknál.

Egyszerűen használható és energiatakarékos
Az LCD kijelző megkönnyíti a speciális funkciók vezérlését. A nagy kapacitású festékkazettával akár 7300 fekete-fehér és 8800 színes oldal nyomtatható**, így nem csak tovább tartanak a kellékanyagok, de kevesebb időt is kell elpazarolni azok cseréjére. Kapható dupla fekete festékkazetta is. Az AL-C300N nem csak ENERGY STAR-tanúsítással rendelkezik, de energiafogyasztása is nagyon kicsi (1,3 W) mélyalvó üzemmódban.

Kiváló tartósság
A készülék akár 120 000 oldalas terhelhetőséggel*** rendelkezik, ezért a vállalkozások biztosak lehetnek abban, hogy megéri az Epson családba befektetniük.

Továbbfejlesztett csatlakoztathatóság, integráció és biztonság
A PDL nyomtatóemuláció, többek között PCL6, PostScript 3 and PDF 1.7, illetve a korszerű IPv6 és a gigabites Ethernet támogatás teszi ideálissá ezt a nyomtatót az üzleti környezetbe. A korszerű IPSec és SSL támogatás segít javítani a biztonságot a bizalmas anyagok nyomtatása során, az Email Print for Enterprise kompatibilitás segítségével pedig biztonságosan és bizalmas módon lehet nyomtatni****.

* Az ISO/IEC 24734 követelményei szerint meghatározva, az átlagos ESAT/FSOT értékeket jelezve az Office Category teszt alapján alapértelmezett egyoldalas/kétoldalas nyomtatás esetén. További információkért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra

** A hozzávetőleges oldalkapacitás az ISO/IEC 19752/19798 szabványon alapul. További információkért látogasson el a www.epson.eu/pageyield weboldalra.

*** A havonta kinyomtatható oldalak maximális száma a nyomtató teljesítményétől függően, beleértve a névleges ISO nyomtatási sebességeket és papírkezelési funkciókat.

**** További információért látogasson el a www.epson.eu/epe oldalra.