MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

EPSON Workforce Pro C5290DW irodai tintasugaras nyomtató

 

Letölthető adatlap

Ez a kis munkacsoportokra tervezett üzleti nyomtató a kis irodáktól a nagyvállalatokig tökéletes az olyan vállalkozások számára, ahol korábban lézernyomtatókat használtak, és most szeretnék növelni a hatékonyságot, csökkenteni a költségeket és az állásidőt. Mindeközben csökken a vállalkozás környezetre gyakorolt hatása, és elismertebb lesz a cég a CSR terén.
 
Pénzt takaríthat meg
Segít abban, hogy a cég legalább 50%-ot megtakarítson a színes oldalankénti költségből a versenytársak lézernyomtatóival összehasonlítva* A munkacsoportok számára tervezett nyomtatóval a cége elkerülheti a munkatársak rejtett produktivitási költségét, amely a központosított nyomtatás eredménye. Csökkentse tovább a költségeket kevesebb kellékanyagcserével az innovatív, új tintatartályrendszernek köszönhetően.

Nagy produktivitás és alacsony üzemeltetési költség

Kategóriájában leggyorsabb, a kategórián belüli lézernyomtatókat felülmúló első oldal elkészülésének ideje (FPOT), színes (5,3 másodperc) és fekete-fehér (4,8 másodperc) nyomatok esetén egyaránt** Nyomtasson akár 10 000 monokróm és 5000 színes oldalt a szegmens legnagyobb tintakapacitásával kellékanyagcsere nélkül*** 330 oldalas standard papírkapacitása a legnagyobb ebben a piaci szegmensben****

Csökkentse a környezetre gyakorolt hatást

Használja ki az alacsony teljesítményfelvétel nyújtotta előnyöket, ez a modell 90%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a versenytársak lézernyomtatói*****

Üzleti használatra tervezve
A szoftverek és eszközök széles választéka biztonságos nyomtatási lehetőségeket nyújt, és segíti Önt abban, hogy távolról irányíthassa készülékeit. Az NFC és a vezeték nélküli csatlakoztathatóság támogatja a mobileszközökről történő nyomtatást is. Továbbá, okostelefonokra emlékeztető felhasználói felülete révén a készülék intuitív módon működtethető.

A szegmens legnagyobb tintakapacitása

Nyomtasson akár 10 000 oldalt tintacsere nélkül***

Környezetbarát

nyomtató (PCL5,6, Ps), automata duplex, wi-fi csatlakozás + kiegészítő papírtálca + tartó szekrény

Pénzt takaríthat meg

Takarítson meg akár 50%-ot a színes oldalak költségéből a versenytársak lézernyomtatóihoz képest*