MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

EPSON Workforce WF-7710DWF színes tintasugaras többfunkciós nyomtató + FAXMűszaki adatlap

Gondolkodjon nagyban ezzel a kiemelkedő minőségű 4 az 1- ben nyomtatóval, amellyel egy- és kétoldalasan nyomtathat, szkennelhet és faxolhat, akár A3-as méretben is. Könnyedén fog haladni feladataival az akár 18 oldal/perc fekete-fehér nyomtatási sebességnek** és a 35 oldalas, A3-as automatikus dokumentumadagolónak (ADF) köszönhetően. Ehhez járulnak még hozzá a költséghatékony tinták és a rugalmas, vezeték nélküli csatlakozási megoldások, mint az NFC1 és a Scan-to-Cloud szolgáltatás***.
 
Professzionális A3 -as nyomtatás
Ez a 4 az 1-ben A3-as nyomató a legnagyobb igényeket támasztó otthoni irodai, vagy akár kisebb irodai felhasználás igényeit is kielégíti. Nem csupán kétoldalas (duplex) nyomtatást, szkennelést és faxolást tesz lehetővé akár A3-as méretig, de az automatikus dokumentumadagoló akár 35 kétoldalas A3-as oldalt is fel tud dolgozni. Mindezek mellett a PrecisionCore nyomtatófeje kiemelkedő minőségű, lézernyomatszerű nyomatokat készít.

Fokozza a termelékenységet
Ez a hatékony, megbízható és gyors modell A3-as, kétoldalas nyomtatási lehetőséget nyújt, és akár 18 oldal/perc nyomtatási sebességet fekete-fehér, valamint 10 oldal/perc sebességet színes nyomtatás esetén**. A közvetlen működtetése is egyszerű az intuitív kezelőfelületének és a 10,9 cm-es érintőképernyőjének köszönhetően.

Minimalizálja a kiadásait
Nyomtasson az iroda tetszőleges sarkából a Wi-Fi-csatlakoztathatóság segítségével, vagy használja a Wi-Fi Direct szolgáltatást a kompatibilis vezeték nélküli eszközökről történő nyomtatáshoz Wi-Fi-hálózat nélkül. NFC használatával is nyomtathat, ha egyszerűen a nyomtatóhoz érinti kompatibilis Android-eszközét*. Az Epson ingyenes mobil nyomtatási alkalmazásai és megoldásai tovább növelik a sokoldalúságot. Az e-mail-nyomtatás szolgáltatás segítségével nyomtatásra küldhet anyagokat a világ szinte bármely pontjáról***. A Scan-to-Cloud szolgáltatás segítségével pedig élvezheti az együttműködésen alapuló munka előnyeit***.

 

Kiemelkedő minőségű A3-as 4 az 1-ben nyomtató:

Kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás és fax – egytől egyig akár A3-as méretben

Gyors, üzleti minőségű nyomtatás

18 oldal/perc sebesség fekete-fehérben és 10 oldal/perc színesben**

Költséghatékony tinták

Akár 50%-kal alacsonyabb oldalankénti nyomtatási költség a lézeres vetélytársakhoz képest**

Az EPSON ingyenes mobil nyomtatási megoldásai

A szinte tetszőleges helyről történő nyomtatás és szkennelés szabadsága*****

Vezetéknélküli megoldások

Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, NFC**** és Scan-to-Cloud*****