MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

EPSON Workforce WF-7210DTW színes tintasugaras nyomtató, két tálcávalMűszaki adatlap

Nyomtasson gyorsan, professzionális eredményekkel, túlzott költségek nélkül a kiemelkedő minőségű WF-7210DTW nyomtatóval. A munkafolyamatok gördülékenyebbé és hatékonyabbá válnak a nagy sebességű nyomtatásnak és a kettős lapadagoló tálcának köszönhetően. A nyomtató egészen biztosan lenyűgözi felhasználóját: a színenként cserélhető tintapatronoknak köszönhetően visszafogott költségekkel működik, a rugalmas, vezeték nélküli megoldások tárháza pedig lehetővé teszi, hogy Ön onnan és úgy dolgozhasson, ahonnan és ahogyan csak szeretne.
 
Professzionális A3 -as nyomtatás
Ez az A3-as nyomató a legnagyobb igényeket támasztó otthoni irodai vagy akár kisebb irodai felhasználás igényeit is kielégíti. Akár A3-as méretig képes a kétoldalas nyomtatásra, és kettő lapadagoló tálcával rendelkezik, ami ideálissá teszi két nyomathordozó közötti váltásra. Mindezek mellett a PrecisionCore nyomtatófeje kiemelkedő minőségű, lézernyomatszerű nyomatokat készít.

Fokozza a termelékenységet
Ez a hatékony, megbízható és gyors modell A3-as, kétoldalas nyomtatási lehetőséget nyújt, és akár 18 oldal/perc nyomtatási sebességet fekete-fehér, valamint 10 oldal/perc sebességet színes nyomtatás esetén*. Közvetlen működtetése egyszerű az 5,6 cm-es, könnyen használható LCD-képernyőnek köszönhetően.

Rugalmas, vezeték nélküli megoldások
Nyomtasson az iroda tetszőleges sarkából a Wi-Fi-csatlakoztathatóság segítségével, vagy használja a Wi-Fi Direct szolgáltatást a kompatibilis vezeték nélküli eszközökről történő nyomtatáshoz Wi-Fi-hálózat nélkül. NFC használatával is nyomtathat, ha egyszerűen a nyomtatóhoz érinti kompatibilis Android-eszközét****. Az Epson ingyenes mobil nyomtatási alkalmazásai és megoldásai tovább növelik a sokoldalúságot. Az e-mail-nyomtatás szolgáltatás segítségével nyomtatásra küldhet anyagokat a világ szinte bármely pontjáról*****.

Minimalizálja a kiadásait
Csökkentse drasztikusan költségeit: ezzel a nyomtatóval akár 50%-kal alacsonyabb oldalankénti költségeket érhet el a versenytársak lézernyomtatóihoz képest**. A tintái rendkívül gazdaságosak; egyesével cserélhetők, így csak az elhasznált színt kell cserélnie. Standard, XL és az akár 2200 oldal nyomtatását lehetővé tevő, XXL méretű tintapatronjaink a legjobb ár-érték arányt nyújtják***.

Kiemelkedő minőségű A3-as nyomtató:

Kétoldalas, A3-as nyomtatás és kettős A3-as lapadagoló tálcal

Gyors, üzleti minőségű nyomtatás

18 oldal/perc sebesség fekete-fehérben és 10 oldal/perc színesben*

Költséghatékony tinták

Akár 50%-kal alacsonyabb oldalankénti nyomtatási költség a lézeres vetélytársakhoz képest**

Az EPSON ingyenes mobil nyomtatási megoldásai

A szinte tetszőleges helyről történő nyomtatás és szkennelés szabadsága*****

Vezetéknélküli megoldások

Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, NFC**** és Scan-to-Cloud*****