MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

EPSON Workforforce Pro 6090 irodai tintasugaras nyomtató sorozat

 

Letölthető adatlap

Nagyobb teljesítmény, és a nagy forgalmú irodák kedvéért kevesebb beavatkozás. A továbbfejlesztett, színes kétoldalas nyomtatási funkciónak köszönhetően a WF-6090DW az első oldal elkészülésének idejét mindössze hét másodpercre csökkentette. Tökéletes fejlesztés olyan vállalkozások számára, amelyek színes dokumentumokat nyomtatnak, hiszen ezzel a nyomtatóval pénz, idő és energia takarítható meg.
 
Környezettudatos
A WF-6090DW csökkenti környezetterhelését, hiszen akár 80%-kal alacsonyabb energiafogyasztásra képes a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest. A tiszta technológiának köszönhetően az eszköz nem ad ki ventilátorzajt, amikor nem nyomtat, és nem termel hőt és ózont.

Alacsony költségek

A WF-6090DW nyomtatókkal akár 50%-kal alacsonyabb lapköltséggel és alacsony fenntartási költséggel számolhat a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest, így vállalkozása még több pénzt takaríthat meg. A színes kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően ráadásul papírt is megtakaríthat.

Kevesebb beavatkozás, nagyobb megbízhatóság

Az Epson XXL tintapatronjainak köszönhetően a WF-6090DW akár 10 000 fekete-fehér és 7000 színes oldal nyomtatására is képes, ami a megfelelő lézernyomtatókkal megegyező, vagy annál jobb teljesítmény. A maximum 1581 oldalas papírkapacitás kevesebb újratöltéssel töltött időt jelent.

Gyors nyomtatás
A WF-6090DW az első oldal elkészülésének idejét mindössze hét másodpercre csökkentette, így a kisebb nyomtatási feladatokat rendkívül gyorsan elvégezheti.

Intelligens vezérlés
A WF-6090DW a vezeték nélküli nyomtatást is lehetővé teszi az Androidos okoseszközökről NFC-párosítás segítségével, de távoli helyekről azonnali nyomtatásra akár e-mailben is elküldheti a kívánt dokumentumokat Az Epson Eszközadminisztrátor segítségével távolról kezelhet egy egész flottányi eszközt.

 

WF-6090DW

nyomtató (PCL5,6, Ps), automata duplex, wi-fi csatlakozás

WF-6090DTWC

nyomtató (PCL5,6, Ps), automata duplex, wi-fi csatlakozás + kiegészítő papírtálca + tartó szekrény

WF-6090DTW2C

nyomtató (PCL5,6, Ps), automata duplex, wi-fi csatlakozás, wi-fi csatlakozás + 2 db kiegészítő papírtálca + tartó szekrény