MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Workforce WF-C5710DWF irodai nagy teljesítményű tintasugaras másolóA termék forgalmazása megszűnt!

Letölthető adatlap

Ez a kis munkacsoportokra tervezett, 4 az 1-ben eszköz a kis irodáktól a nagyvállalatokig tökéletes az olyan vállalkozások számára, ahol korábban lézernyomtatókat használtak, és most szeretnék növelni a hatékonyságot, valamint csökkenteni a költségeket és az állásidőt. Mindeközben csökken a vállalkozás környezetre gyakorolt hatása, és elismertebb lesz a cég a CSR terén.

Pénzt takaríthat meg

Segít abban, hogy a cég legalább 50%-ot megtakarítson a színes oldalankénti költségből a versenytársak lézernyomtatóival összehasonlítva* A munkacsoportok számára tervezett nyomtatóval a cége elkerülheti a munkatársak rejtett produktivitási költségét, amely a központosított nyomtatás eredménye. Csökkentse tovább a költségeket kevesebb kellékanyagcserével az innovatív, új tintatartályrendszernek köszönhetően.


Nagy produktivitás és alacsony üzemeltetési költség

Az első oldal elkészülési ideje (FPOT) felülmúlja a lézernyomtatók sebességét a színes (5,3 másodperc) és a monokróm (4,8 másodperc) nyomatoknál is - továbbá 24 oldal/perces szkennelési sebességével ez a leggyorsabb a szegmensben** Nyomtasson akár 5 000 fekete-fehér vagy színes oldalt, kellékanyagcsere nélkül*** 330 oldalas standard papírkapacitása a legnagyobb ebben a piaci szegmensben****


Csökkentse a környezetre gyakorolt hatást

Használja ki az alacsony teljesítményfelvétel nyújtotta előnyöket, ez a modell 90%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a versenytársak lézernyomtatói*****

Üzleti használatra tervezve

A szoftverek és eszközök széles választéka biztonságos nyomtatási lehetőségeket nyújt, hatékony szkennelést tesz lehetővé és segítséget nyújt abban, hogy távolról irányíthassa készülékeit. Az NFC és a vezeték nélküli csatlakoztathatóság támogatja a mobileszközökről történő nyomtatást is. Az okostelefonokra emlékeztető felhasználói felület és érintőképernyő miatt a készülék működtetése intuitív.

 

A szegmens legnagyobb tintakapacitása:

Nyomtasson akár 5 000 oldalt tintacsere nélkül ***

Környezetbarát

Akár 90 százalékkal alacsonyabb energiafogyasztás a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest *****

Pénzt takaríthat meg

Takarítson meg akár 50%-ot a színes oldalak költségéből a kategórián belüli lézernyomtatókhoz képest *

Időmegtakarítás

Automatikus kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás és faxolás

Üzleti használatra tervezve

DuraBrite Ultra pingmenttinták