Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
2013 - tól üzletünkben már bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
 

Epson Workforce WF-7610DWF
A3
kétoldalas irodai másoló, nyomtató, szkenner és FAX  megfizethető, üzleti minőségű nyomtatok előállítására

 Ez az üzleti többfunkciós nyomtató alkalmas A3 méretű dokumentumok rendszeres nyomtatására, Wi-Fi és Ethernet funkciókkal felszerelve, gyors minőségű nyomtatás a 10.9cm érintőképernyő segítségével. Az elöltöltős papírtálca alkamas  A3 vagy A4 papírok betöltésére. Alacsony nyomtatási költségek. Nyomtasson akár 2200 oldalt az XXL fekete tintapatronok segítségével

A3 duplex 4 az 1-ben:

Ez az üzleti nyomtató tartalmaz 35 lapos automatikus lapadagoló és kínál A3 kétoldalas nyomtatást, szkennelést, másolást és faxolást. A borítékok, etikett címkék, illetve vastagabb médiák nyomtatásához hátsó egyenes papírúttal is rendelkezik.

Mobil nyomtatás:

Az Epson Connect technológia teszi lehetővé fontos irodai dokumentumok nyomtatását okostelefonokról és tablet készülékekről. Ki is nyomtathatja, bárhol a világon az e-mailes fájlokat közvetlenül a nyomtatóra, és tárolja a beolvasott dokumentumok felhő szolgáltatások. Ezen kívül ez a nyomtató is a Google Cloud Print és Apple AirPrint kompatibilis. A még nagyobb sokoldalúság, Wi-Fi Direct segítségével könnyen nyomtathat vezeték nélküli eszközök, anélkül, hogy csatlakozik egy vezeték nélküli router.

Új nyomtatófej:

PrecisionCore, Epson legfejlettebb nyomtatófej-technológiával, hatáskörök piacvezető kimeneti minőség és a tartósság, hogy az Epson híres, a nagy sebesség szükséges irodai, kereskedelmi és ipari nyomtatás.

Tartós festék:

Az Epson DURABrite Ultra Ink ideális lézer - szerű üzleti dokumentumok nyomtatására.
A dokumentumok vízállóak, elkenődés ellenállóak, míg a gyorsan száradó tulajdonságai tökéletessé teszi a kétoldalas nyomtatást.

27XXL, 27XL méretű patronok:

Ezek a nagy kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok nagy megtakarítást kínálnak akár 50% -kal alacsonyabb költséggel mint a hasonló árketegóriájú színes lézer nyomtatók

epson stylus d78 epson tintasugaras, nyomtató,,durabrited78 fotó nyomtató, Epson stylus d78 fotó nyomtató