MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON SURECOLOR P800 17" fotónyomtató


Letölthető adatlap

Az Epson új SC-P800 nyomtatója az első az új generációs, professzionális fotónyomtatók közül. Ismerje meg a minden eddiginél rugalmasabb nyomtatást, és szélesítse kreatív lehetőségeit ezzel a kiváló minőségű, funkciókban gazdag nyomtatóval. Vékony és elegáns kialakításának köszönhetően az SC-P800 új szintet képvisel az A2+ fotónyomtatók között, és minden professzionális munkahely tökéletes kiegészítője.

Az SC-P800 a tökéletes eszköz a professzionális nyomtatási igények kielégítésére. Akár professzionális fotós vagy művész, akár ügynökséget vagy tervezőirodát vezet, az SC-P800 professzionális minőségű nyomatai garantáltan le fogják nyűgözni az ügyfeleit.

 

Minőségi képzőművészeti nyomatok készítése múzeumok és galériák számára
Legyen szó fényes vagy matt fotópapírra, vászonra vagy vastagabb anyagokra történő nyomtatásról, az SC-P800 a lehető legjobb módon jeleníti meg a fotókat, hogy elkápráztathassa velük a látogatókat.

Készítsen lenyűgöző, kiváló minőségű és élethű fotókat

Legyen biztos benne, hogy a fotók megörökítik a pillanat szépségét. Adja vissza pontosan az élénk színeket és a gazdag, mély feketéket, hogy életre kelthesse a fotókat.

Nyűgözze le ügyfeleit

Leheljen életet a fontos ügyfelek prezentációiba, és készítsen kivételesen tiszta tervrajzokat és épületrajzokat. Legyen szükség akár nagy léptékű építészeti tervekre vagy kis léptékű épületvázlatokra, az SC-P800 a feladatok széles skáláját képes elvégezni, így ideális kiegészítő bármelyik irodába

Maradjon kapcsolatban az ügynökségnek megfelelő eszközzel
Ideális a folyamatosan mozgásban lévő ügynökségek számára, mivel a Wi-Fi nyomtatással nem kell leülni egy számítógép elé a kiváló minőségű dokumentumok és prezentációk elkészítéséhez. Az SC-P800 mobil- és internetkapcsolata segítségével a világon szinte bárhonnan egyetlen gombnyomással nyomtathat fontos dokumentumokat és fotókat.

Színeket visz a nyomatokba

Az Epson kilencszínű, élénk magenta színt tartalmazó UltraChrome HD tintakészlete élénk színekkel és mély feketékkel kelti életre a képeket

Csökkentett bronzosodás

Hozzon létre sokkal élethűbb színeket a bronzosodás kiküszöbölésével fényes papírokon.

Megörökíti a legmélyebb feketéket

 Fedezze fel a legmélyebb fekete színeket, és készítsen gazdag és extra lágy színátmenetű nyomatokat.

A professzionális minőségű pigmenttinták következő generációja

Az Epson UltraChrome tintái az Epson legújabb generációs tintasugaras nyomtatóihoz lettek kifejlesztve, és jelentős előrelépést hoztak a mai nyomtatási technológiába. A nyomathordozók széles skálájához lettek tervezve, nagy sűrűségű pigmentekből állnak, és széles színteret és mélyebb fekete színeket biztosítanak. Emellett a nyomatok tovább tartósak lesznek a kiváló fényállóságnak köszönhetően.