MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Surecolor P400 (A3+) fotónyomtató

 

Professzionáli asztali fotónyomtató
A sokoldalú és stílusos SC-P400 számos nyomathordozót támogat, akár A3+ méretben is. Kiváló a fotózás rajongói számára, akik professzionális minőségű fotókat szeretnének létrehozni pigmenttinták segítségével
 
Élénk és tartós színek
Az UltraChrome HiGloss 2 pigmenttintakészlet egy hét színt tartalmazó rendszer, amely emellett egy továbbfejlesztett, páratlanul fényes nyomatok készítésére alkalmas fényesség-optimalizálót is tartalmaz. Ez élénk színeket, mély feketéket és pontos bőrszín-árnyalatokat biztosít. A tintakészlet professzionális minőségű eredményt biztosít, illetve használatával a felhasználóknak csökkennek a nyomtatási költségei is, mivel a piac legmegfizethetőbb pigmenttinta-készletéről van szó*.

Kiváló részletek

Ragadja meg a legapróbb részleteket is a rendkívül megbízható Micro-Piezo nyomtatófejekkel. Mivel a piacon fellelhető A3+ fotónyomtatók közül ez a modell biztosítja a legkisebb cseppméretet1, a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy fotónyomataik fantasztikus minőségűek, illetve rendkívül pontosak lesznek.

Nyomathordozók széles választéka

Az SC-P400 számtalan, akár A3+ méretű lap- és tekercspapír-formátumot támogat, így biztosítva a fotósok számára azt a szabadságot, hogy nyomataikat többféle módon is megjeleníthessék. A nyomtató egy könnyen használható, hátsó művészpapír-adagolási útvonalat is biztosít azok számára, akik olyan nyomatokat szeretnének készíteni, amelyek egy galériában is megállják a helyüket. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 1,3 mm vastagságú nyomathordozókra nyomtassanak, könnyen kiállítható, merev fotók létrehozásához. Nagyobb nyomatokhoz, panorámaképekhez vagy különleges formátumokhoz a tekercspapír támogatott.

Fejlett csatlakoztathatóság
A maximális csatlakoztathatóságra tervezett nyomtató minden eddiginél nagyobb rugalmasságot biztosít. A beépített Ethernet segítségével könnyen csatlakozhat az otthoni, vagy a stúdióban lévő hálózathoz. A Wi-Fi® csatlakoztathatóságnak köszönhetően a vezeték nélküli nyomtatás egyszerű feladat, illetve a felhasználók egyszerűen letölthetik az Epson iPrint alkalmazást, amelynek segítségével többféle mobileszközről - többek között telefonokról és táblagépekről - nyomtathatnak vezeték nélkül fotókat, szinte bárhol és bármikor**.

Kompakt és stílusos
A hihetetlenül kicsi és könnyű SC-P400 nyomtatóval a felhasználók értékes helyet takaríthatnak meg az asztalon vagy a pulton. Stílusos és professzionális kialakítása pedig minden modern háztartás, stúdió vagy iroda ideális kiegészítőjévé teszi.

UltraChrome HiGloss2 tinták

Nyomtatás számos nyomathordozóra, akár A3+ méretben is

Korszerű mobil csatlakoztathatóság

Kompakt kialakítás és Energy Star-minősítés