MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Ecotank L6190  új generációs külső tartályos négyfunkciós készülék (FAX)

Letölthető adatlap

Csökkentse fenntartási költségeit az Epson tintapatron nélküli külsőtartályos EcoTank nyomtatóval, amely a nyomtatási költségeket akár 90%-al* képes csökkenteni. Rendkívül alacsony lapköltséget biztosítva, a hozzá tartozó három évre elegendő tinta** akár 14 000 fekete-fehér oldal és 11 200 színes oldal*** nyomtatására elegendő. Üzleti igényekre terveztük ezt a háromfunkciós tintasugaras nyomtatót, amelyet 15 oldal/perc**** gyorsaságú nyomtatási sebesség, kétoldalas nyomtatás, egy 150 lapos elülső tálca és egy 30 lapos automata lapadagoló jellemez.

Nyomtasson több ezer oldalt
Nyomtasson többet az utántöltések között. Az induló tintakészletnek köszönhetően akár 14 000 fekete-fehér, és 11 200 színes*** oldalt nyomtathat.

Rendkívül alacsony költség
Az EcoTank külsőtartályos a nyomtatási költségek akár 90%-át* lefaraghatja innovatív kialakításának köszönhetően. Rendkívül nagy kapacitású tintatartály jellemzi, amely feleslegessé teszi a patronok használatát, illetve három évre elegendő tinta** is jár a készülékhez. Megfizethető csere tintapalackok rendelkezésre állnak.

Üzleti minőségű funkciók
Éles, kristálytiszta szövegek előállítására képes a PrecisionCore állandó nyomtatófejnek és az eredeti Epson fekete pigmenttintának köszönhetően. Üzleti igényekre tervezve készült a 150 lapos papírtálcával, kétoldalas nyomtatással, 30 lapos automata lapadagolóval (ADF), valamint 15 lap/perc**** nyomtatási sebességgel. Egy éves standard jótállás és akár három éves promóciós jótállás***** jár a készülékhez.

Nem asztalhoz kötött nyomtatás
A Wi-Fi és Wi-Fi Direct szolgáltatással dokumentumokat küldhet okoseszközökről az Epson iPrint****** alkalmazással. E-maileket is fogadhat szinte bárhonnan a világból az Epson Email Print****** funkcióval.

Fedezze fel az új generációt
A készülék elején elhelyezett tintatartállyal az EcoTank külsőtartályos kompaktabb, és egyszerűbben használható, mint valaha. Továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszer jellemzi, amelyet úgy terveztünk, hogy minimalizáljuk a kifröccsenést és a koszt. Az új palackok egyesítenek egy olyan mechanizmust, amely csupán azt biztosítja, hogy a tartályokba a megfelelő tinta kerüljön..

Rendkívül alacsony lapköltség

Akár 90%-kal alacsonyabb költség*

Akár három évre elegendő tinta** jár hozzá

Akár 14 000 fekete-fehér oldal és 11 200 színes oldal nyomtatása***

Mobil nyomtatás és csatlakoztathatóság

Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet és ingyenes mobil nyomtatás alkalmazások******

Üzleti igényekre tervezve

30 lapos automata lapadagoló, kétoldalas nyomtatás és 150 oldalas elülső papírtálca