MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Ecotank L6160  új generációs külső tartályos háromfunkciós készülék

Letölthető adatlap

Fedezze fel, hogyan takaríthatja meg a nyomtatási költségek akár 90%-át* ezzel a tintapatron nélküli háromfunkciós készülékkel, amely Wi-Fi, Wi-Fi Direct és Ethernet szolgáltatásokkal rendelkezik. Rendkívül alacsony lapköltséget biztosítva, a hozzá tartozó három évre elegendő tinta** akár 14 000 fekete-fehér oldal és 11 200 színes oldal*** nyomtatására elegendő. Irodai követelményekhez szabva terveztük meg PrecisionCore nyomtatófejjel, 15 oldal/perc4 sebességgel, kétoldalas nyomtatással, valamint 150 lapos elülső tálcával.

Nyomtasson több ezer oldalt
Nyomtasson többet az utántöltések között. Az induló tintakészletnek köszönhetően akár 14 000 fekete-fehér, és 11 200 színes*** oldalt nyomtathat.

Rendkívül alacsony költség
Az EcoTank külsőtartályos a nyomtatási költségek akár 90%-át* lefaraghatja innovatív kialakításának köszönhetően. Rendkívül nagy kapacitású tintatartály jellemzi, amely feleslegessé teszi a patronok használatát, illetve három évre elegendő tinta** is jár a készülékhez. Megfizethető csere tintapalackok rendelkezésre állnak.

Üzleti minőségű funkciók
Éles, kristálytiszta szövegek előállítására képes a PrecisionCore állandó nyomtatófejnek és az eredeti Epson fekete pigmenttintának köszönhetően. Üzleti igényekre tervezve készült a 150 lapos papírtálcával, kétoldalas nyomtatással, 30 lapos automata lapadagolóval (ADF), valamint 15 lap/perc**** nyomtatási sebességgel. Egy éves standard jótállás és akár három éves promóciós jótállás***** jár a készülékhez.

Nem asztalhoz kötött nyomtatás
A Wi-Fi és Wi-Fi Direct szolgáltatással dokumentumokat küldhet okoseszközökről az Epson iPrint****** alkalmazással. E-maileket is fogadhat szinte bárhonnan a világból az Epson Email Print****** funkcióval.

Fedezze fel az új generációt
A készülék elején elhelyezett tintatartállyal az EcoTank külsőtartályos kompaktabb, és egyszerűbben használható, mint valaha. Továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszer jellemzi, amelyet úgy terveztünk, hogy minimalizáljuk a kifröccsenést és a koszt. Az új palackok egyesítenek egy olyan mechanizmust, amely csupán azt biztosítja, hogy a tartályokba a megfelelő tinta kerüljön..

Rendkívül alacsony lapköltség

Akár 90%-kal alacsonyabb költség*

Akár három évre elegendő tinta** jár hozzá

Akár 14 000 fekete-fehér oldal és 11 200 színes oldal nyomtatása***

Mobil nyomtatás és csatlakoztathatóság

Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet és ingyenes mobil nyomtatás alkalmazások******

Üzleti igényekre tervezve

 kétoldalas nyomtatás és 150 oldalas elülső papírtálca