MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Ecotank L4160  új generációs külső tartályos háromfunkciós készülék

Letölthető adatlap

Az Ön kényelmére terveztük ezt a tintapatron nélküli EcoTank külsőtartályos nyomtatót, ugyanis akár három évre elegendő tintát mellékelünk hozzá1. Fantasztikus megoldást kínálva az elfoglalt háztartások részére ezt a megbízható és könnyen használható modellt továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszer és új tintapalackok jellemzik, amelyeket úgy terveztünk, hogy minimalizáljuk a kifröccsenést és a koszt. Ezenkívül egy 3,7 cm-es LCD kijelzővel, SD-kártyaolvasóval is rendelkezik, illetve kétoldalas nyomtatást biztosít.

Tintapatron nélküli nyomtatás
Az EcoTank külsőtartályos nyomtatóval több idő telik el az utántöltések között. Ultra nagy kapacitású tintatartályokat használ a patronok használatának teljes megszüntetése céljából

Rendkívül alacsony költség
Három teljes év* – ilyen hosszú ideig nem kell tintát vásárolnia az L4160 modellhez. Rendkívül alacsony lapköltséget biztosít, hiszen akár 14 000 oldalt nyomtathat ki fekete-fehérben, és akár 5200 oldalt színesben, a mellékelt tintával**.

Nyomtatás szinte bárhonnan
A Wi-Fi és Wi-Fi Direct szolgáltatással nyomtatója a dokumentumokat okoseszközökről is képes fogadni, majd Epson iPrint alkalmazással*** kinyomtatni. 

Minőségi eredmények
A Micro Piezo nyomtatófejjel az EcoTank megbízható nyomtatási megoldást biztosít. Egy éves standard jótállás és akár három éves promóciós jótállás***** jár a készülékhez.

Fedezze fel az új generációt
Annak köszönhetően, hogy a tintatartály a nyomtató első részén helyezkedik el, az új kialakítás kompakt, az újratöltéshez egyszerűen hozzá lehet férni, és tisztán látszódnak a tintaszintek. Továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszer jellemzi, amelyet úgy terveztünk, hogy minimalizáljuk a kifröccsenést és a koszt. Az új palackok egyesítenek egy olyan mechanizmust, amely csupán azt biztosítja, hogy a tartályokba a megfelelő tinta kerüljön. A fekete pigmenttintákkal és a beivódó színes tintákkal pedig éles, kristálytiszta szövegű és élénk színű nyomatokat állít elő.

Rendkívül alacsony lapköltség

Akár 90%-kal alacsonyabb költség*

Akár három évre elegendő tinta* jár hozzá

Akár 14 000 fekete-fehér oldal és 5 200 színes oldal nyomtatása****

A tintafeltöltő rendszerek új generációja

Élvezze az egyszerű és problémamentes utántöltést a továbbfejlesztett tintapalackokkal

Háromfunkciós készülék LCD kijelzővel

 Nyomtatás, másolás és szkennelés – plusz kétoldalas nyomtatás