Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.  
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Epson L1300 ultranagy kapacitású A3+ nyomtató

tervezőirodáknak


Az EPSON L1300 egy 4-színes, A3+ nyomtató a költségtudatos felhasználók számára, amely nagy kapacitású tintatartályrendszerének köszönhetően akár 7100 oldalt is képes nyomtatni újratöltés nélkül1. Az L1300 minimális beavatkozás mellett biztosítja a reklámanyagok, a CAD rajzok, a grafikák és a vállalati, kiskereskedelmi, illetve oktatási környezet számára tökéletes jelentések költséghatékony és problémamentes nyomtatását.

Ultra alacsony költségű nyomtatás

Az integrált, ultra nagy kapacitású tintatartályrendszernek köszönhetően az L1300 magas szintű igénybevétel mellett is tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor a legalacsonyabb lapköltség a cél. Az L1300-at öt 70 ml-es tintapalackkal szállítjuk, ami ideálissá teszi használatát az olyan kis irodák számára, ahol hosszú jelentéseket, reklámanyagokat vagy CAD rajzokat állítanak elő.

Megnövelt hatékonyság
Az L1300 integrált tintatartályrendszerének köszönhetően 7100 fekete és 5700 színes oldalt* képes nyomtatni, újratöltés nélkül. Amikor pedig eljön az újratöltés ideje, a folyamat rendkívül egyszerű: a gyors tintatöltési technológiának és az ergonómiailag kedvező kialakításnak köszönhetően az L1300 újratöltése egyszerű, gyors és cseppmentes.

Megbízható eredmény
Az egyedi tintatartálynak köszönhetően a rossz minőségű nyomatok kockázata nem áll fenn. A nyomtatóba teljes mértékben integrált tintaellátás biztosítja, hogy az L1300 problémamentesen nyomtat feketében és színesben is, akár A3+ méretig. Ennek a nyomtatónak az üzemeltetése a 12 hónapos (vagy 30 000 oldalas) jótállásnak köszönhetően biztos és megbízható.

Gyors üzleti nyomtatás
Az L1300 a Micro Piezo-technológiának és az eredeti Epson tintának köszönhetően biztosítja a nyomatok kiváló minőségét. Előnyei közé tartozik a percenként akár 17 oldalas (oldal/perc) színes és az akár 30 oldal/perc fekete nyomtatás**, valamint az akár 5,5 oldal/perc színes és 15 oldal/perc fekete ISO-sebesség***.




*  A megadott kapacitás megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 24712 szabványban megadott nyomtatási szimulációra vonatkozó mintatesztek alapján történt. A megadott kapacitások NEM az ISO/IEC 24711 szabványon alapulnak. A megadott kapacitások a csere tintapalackokon alapulnak, és eltérők lehetnek a nyomtatott képektől, a használt papír típusától, a nyomtatás gyakoriságától és az olyan környezeti körülményektől függően, mint pl. a hőmérséklet. A 7100 oldalas kapacitás a fekete színre vonatkozóan két fekete tintapalack alapján került kiszámításra

** A tesztkörülményekkel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra.

*** Az ISO/IEC 24734 követelményei szerint meghatározva, az átlagos ESAT értékeket jelezve az Office Category teszt alapján alapértelmezett egyoldalas nyomtatás esetén. További információkért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra

 

epson stylus d78 epson tintasugaras, nyomtató,,durabrited78 fotó nyomtató, Epson stylus d78 fotó nyomtató