MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Premium Expression XP-900 A3 nyomtató A4 szkenner  MFP készülék

Letölthető adatlap

Az Expression Premium XP-900 a tökéletes, megfizethető árú multifunkciós megoldás a kiváló minőségű fényes fényképek nyomtatására akár A3 méretben*. A színenként cserélhető tintapatronok előnye, hogy csak a kifogyott színt kell cserélni, így csökkenthetők a költségek. A sokoldalúságot az Epson Connect biztosítja a könnyen használható mobil nyomtatási lehetőségek széles skálájával.
 

Két világ előnyeinek ötvözete
Az ötszínű Claria Premium festék- és pigmentalapú tintakészletnek köszönhetően saját maga nyomtathat fotókat és tűéles dokumentumokat. Élénk színű, kristálytiszta fényképeket készíthet, míg a fekete színek valóban mélyek és gazdagok lesznek a fotófekete tintapatronnak köszönhetően.

A3 méretű fotó
Vegye kézbe az irányítást, és nyomtasson otthon kiemelkedő minőségű fényképeket akár A3 méretben. Miért várna? Készítsen igény szerint a laborminőségnél is jobb fényképeket ezzel a kényelmes és gyors nyomtatóval.

Egyszerű használat
A nagy, 6,8 cm méretű LCD kijelzőn egyszerűen navigálhat a nyomtató funkciói között. A fotók közvetlen nyomtatása is egyszerű, csak illessze be a memóriakártyát. Emellett ahhoz, hogy vastagabb nyomathordozóra is lehessen nyomtatni akár A3 méretben, rendelkezik egy hátsó különleges lapadagolóval, illetve használható az automatikus kétoldalas nyomtatás és a CD és DVD lemezekre történő nyomtatás is.

Mobil nyomtatás
A fotók és dokumentumok nyomtatása menet közben egyszerű az XP-900 segítségével. Használja ki az okostelefon vagy a táblagép lehetőségeit az iPrint alkalmazás** letöltésével, hogy azután vezeték nélkül nyomtathasson és szkennelhessen. Hozza ki a legtöbbet a Facebook-fotóiból a Creative Print** alkalmazással, amellyel közvetlenül nyomtathatja ki a Facebook-fényképeket, egyedi üdvözlőkártyákat és levélpapírokat hozhat létre, a fényképeket kifestőkönyvsablonná alakíthatja, és sok minden mást is tehet. Továbbá az Epson Email Print2 segítségével a világon bárhonnan elküldheti közvetlenül a nyomtatónak a dokumentumokat és a fényképeket e-mailben. Emellett a nyomtató kompatibilis még az Apple AirPrint szolgáltatással, így problémamentesen nyomtathat vele iPad, iPhone vagy iPod Touch eszközről***.

Kompakt, prémium multifunkciós készülék

Nyomtatása akár A3 méretben, szkennelés és másolás akár A4 méretben

Wi-Fi és WI-FI direct

Vezeték nélküli nyomtatás hálózattal vagy hálózat nélkül

Mobil nyomtatás

A nyomtatás és a szkennelés szabadsága szinte bárhol

6,8 cm-es LCD kijelző

Fotók szkennelése, másolása és nyomtatása közvetlenül a memóriakártyáról