MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Ecotank M2170  külső tartályos fekete-fehér tintasugaras másoló Wi-Fi és ethernet csatlakoztathatósággal


Letölthető adatlap

Ez a mobilnyomtatási lehetőséget is kínáló háromfunkciós EcoTank készülék WI-Fi-kapcsolatokkal, LCD kijelzővel, kétoldalas nyomtatással és 250 lapos tálcával nyűgözi le a vásárlót.

Három funkció, mobilnyomtatás
Akár 11 000 oldal nyomtatása
USB-s csatlakoztatás

Ez a tartós, gyors és energiatakarékos EcoTank leegyszerűsíti a mobilnyomtatás használatát. A nyomtatási, szkennelés és fénymásolási funkciók mellett pénztárcabarát nyomtatási megoldást kínál, amellyel visszaszoríthatja nyomtatási költségeit. Költséghatékony megoldás, hiszen a nyomtatóhoz mellékelt fekete tintával akár 11 000 oldal is kinyomtatható (1). A 3,7 cm-es színes LCD kijelzőnek köszönhetően gyorsan és hosszas keresgélés nélkül kiválaszthatja a kívánt funkciót.

Csökkentse a nyomtatási költségeket
Az EcoTank megoldással akár 50%-os megtakarítás érhető el 3 évnyi nyomtatás során fekete-fehér lézernyomtatókhoz képest (2). A nyomtatónak nagy méretű, újratölthető tintatartálya van, amelyet toner helyett a csomagban kapott tintapalackokkal lehet feltölteni. A készülék megvásárlásakor több ezer oldal nyomtatására elegendő tintát kap kézhez, így csökkentheti költségeit, és időt takaríthat meg.

Kedvező árú cserepalackok
A tintatartályt rendkívül ritkán kell újratölteni, ha azonban mégis elfogy a tinta, a cserepalackokkal oldalakra számítva több mint 90%-os megtakarítás érhető el (3)

Megbízható
A nyugodt munkavégzés érdekében minden EcoTank fekete-fehér nyomtatóhoz egy év/100 000 oldalas garancia jár.


Időmegtakarítás
Az EcoTank fekete-fehér nyomtatók kevesebb energiát használnak, így segítenek visszafogni az üzemeltetési költségeket. A fekete-fehér lézernyomtatókhoz képest akár 95%-kal (5) alacsonyabb teljesítményfelvétel.

Energiatakarékos
A lézerrel ellentétben a tintasugaras nyomtatási technológiánk nem termel hőt a nyomtatási folyamat során, így kevés energiát fogyaszt és használatával csökkenthető a villanyszámlánk.

Hasznos üzleti funkciók
Tapasztalja meg a sebességéről, minőségéről, megbízhatóságáról és hatékonyságáról híres PrecisionCore nyomtatófej előnyeit! A 250 lapos tálcának köszönhetően ritkábban lesz szükség papírcserére, az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően pedig kevesebb papírt fog használni.

Kapcsolódási megoldások
A Wi-Fi csatlakoztathatóságnak és az Epson ingyenes mobilnyomtatási alkalmazásainak köszönhetően az iroda bármely pontjáról gond nélkül nyomtathat, és a Scan-to-Cloud szolgáltatást is használhatja (6).

Opcionális kellékanyagok 110S (T01L1) fekete tinta 2000 oldal 3.500,- Ft + 27% ÁFA
110 (T03P1) fekete tinta  6000 oldal 4.500,- Ft + 27% ÁFA
T04D1 Maintenance Tank 60000 oldal   3.600,- Ft + 27% ÁFA