MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Ecotank M2140  külső tartályos fekete-fehér tintasugaras másoló


Letölthető adatlap

Élvezze ki az alacsony költségű üzleti nyomtatás, a magas fokú megbízhatóság és a minimális felhasználói beavatkozás előnyeit ezzel a háromfunkciós tintatartályos rendszerrel rendelkező nyomtatóval.

Az új fekete-fehér EcoTank üzleti MFP készülékrendkívül alacsony teljes üzemeltetési költséggel, felhasználóbarát elegáns és kompakt kialakítással.
Akár 11 000 oldal nyomtatása a mellékelt tintatartállyal, a két palack lehetővé teszi a problémamentes és egyszerű újratöltést. Az USB-csatlakoztathatóság, a gyors 20 lap/perces nyomtatási sebesség és a kétoldalas nyomtatás segítségével növelheti a teljesítményt.

Pénzt takaríthat meg
A nagy tintakapacitás az Epson gazdaságos tintasugaras nyomtatási technológiájával ötvözve alacsony teljes üzemeltetési költséget és versenyképes lapköltséget eredményez.


Időmegtakarítás
A megbízható és tintapatron nélküli nyomtató továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszerrel rendelkezik, a tintapalackok használata egyszerű, így a beavatkozások száma minimálisra csökken. A tintatartály a nyomtató elülső részén helyezkedik el, így az új kialakítás kompakt, az utántöltéshez egyszerűen hozzá lehet férni, és a tinták szintje tisztán látszódik. A gyors, hat másodperces első oldal elkészülési idő (FPOT) alvó üzemmódból és a 20 lap/perces nyomtatási sebesség hozzájárul ahhoz, hogy sose kelljen a nyomtatóra várnia.

Energiamegtakarítás
A lézerrel ellentétben a tintasugaras nyomtatási technológiánk nem termel hőt a nyomtatási folyamat során, így kevés energiát fogyaszt és használatával csökkenthető a villanyszámlánk.

Üzleti funkciók
Élvezze ki a 600 dpi nyomtatási felbontás, nagy szkennelési felbontás és a kétoldalas nyomtatás előnyeit. Az USB-csatlakoztathatóság és az alacsony helyigény azt eredményezi, hogy egyszerűen elhelyezhető az íróasztalon, és a felhasználó számítógépéhez vagy laptopjához csatlakoztatható.

Alacsony teljes üzemeltetési költség és energiafelhasználás

Tartsa a nyomtatási költségeket nagyon alacsonyan

Nagy tintakapacitás

Nyomtasson akár 11 000 oldalt a mellékelt tintával

Időmegtakarítás

Nyomtatás, szkennelés, másolás, faxolás

Üzleti célokra tervezve

Kétoldalas nyomtatás és PCL támogatás

Egyszerű csatlakoztathatóság

USB