MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Ecotank M1100  külső tartályos fekete-fehér tintasugaras nyomtató

Epson Ecotank M1100 nyomtató

Letölthető adatlap

Az alacsony költségű üzleti nyomtatás, a magas fokú megbízhatóság és a minimális felhasználói beavatkozás teszi ezt a tintatartályos rendszerrel rendelkező nyomtatót tökéletessé az otthoni irodai nyomtatáshoz.

Ez a fekete-fehér EcoTank nyomtató rendkívül alacsony teljes üzemeltetési költséggel, három éves garanciával, valamint a vállalkozások számára elegáns és kompakt kialakítással rendelkezik. Akár 5000 oldal nyomtatása a mellékelt tintatartállyal, a palack lehetővé teszi a problémamentes és egyszerű újratöltést. USB-csatlakoztathatósággal rendelkezik, a gyors FPOT-sebesség (az első oldal elkészülésének sebessége) segítségével növelheti a teljesítményt.

Pénzt takaríthat meg
A nagy tintakapacitás a kis teljesítményfelvételű tintasugaras nyomtató esetén alacsony teljes üzemeltetési költséget és versenyképes lapköltséget eredményez.


Időmegtakarítás
A nagy tintakapacitás hozzájárul a jobb teljesítményhez is. A megbízható és tintapatron nélküli nyomtató továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszerrel rendelkezik, a tintapalackok használata egyszerű, így a beavatkozások száma minimálisra csökken. A tintatartály a nyomtató elülső részén helyezkedik el, így az új kialakítás kompakt, az utántöltéshez egyszerűen hozzá lehet férni, és a tinták szintje tisztán látszódik. A gyors első oldal elkészülési idő (FPOT) alvó üzemmódból és a 15 lap/perces nyomtatási sebesség azt eredményezi, hogy Önnek nem kell a munkára várnia.


Energiamegtakarítás
A tintasugaras technológia csökkenti az energiafelhasználás szintjét úgy, hogy a lézernyomtatókkal ellentétben nincs szüksége hőre, és természetesen a kevesebb energiafelhasználás segít abban, hogy az energiaszámlája is alacsony legyen.

Üzleti funkciók
Az USB-csatlakoztathatóság és az alacsony helyigény azt eredményezi, hogy egyszerűen elhelyezhető az íróasztalon, és a felhasználó számítógépéhez vagy laptopjához csatlakoztatható

Alacsony teljes üzemeltetési költség és energiafelhasználás

Tartsa a nyomtatási költségeket nagyon alacsonyan

Nagy tintakapacitás

Nyomtasson akár 11 000 oldalt a mellékelt tintával

Időmegtakarítás

Gyors első oldal elkészülési idő

Üzleti célokra tervezve

Kétoldalas nyomtatás és PCL támogatás

Egyszerű csatlakoztathatóság

USB