MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Megrendelés leadása

EPSON Ecotank L14150
A4 külső tartályos tintasugaras másoló
(a hátsó lapadagolóból A3+ nyomtatásal)


Letölthető adatlap

Kompakt, gazdaságos és színes nyomtatót keres, amellyel A3-as nyomatokat készíthet? Az L14150 bizonyítja, hogy van ilyen. Az EcoTank A4-ben nyomtat, szkennel, fénymásol és faxol, valamint A3-ban nyomtat a hátsó papíradagolóval – mindezt rendkívül alacsony lapköltséggel. A gyors nyomtatási és szkennelési sebesség, a 250 lapos elülső papírtálca és a 35 lapos A4-es ADF segítségével gyorsan dolgozhat.

A3 - as nyomtatok a kompakt modellből
A kompakt L14150 EcoTank A4-ben nyomtat, szkennel, fénymásol és faxol, és A3-ban nyomtat a hátsó papíradagolóval. Emellett az LCD kijelző megkönnyíti a PC nélküli nyomtatást.


Rendkívül alacsony költségek
Az EcoTank innovatív tervezésének köszönhetően átlagosan 90%-kal csökkenti tintaköltségeit *. Nagy tintatartályaiból teljesen felhasználja a patronokhoz szükséges tintát.


Vállaljon több feladatot
Faxfunkciójával, 250 lapos papírtálcájával, különösen nagy, 17 oldal/perces nyomatási sebességével **, kétoldalas nyomtatással és 35 lapos automata lapadagolójával (ADF) képes lesz pillanatok alatt, könnyedén végezni számos feladattal. A nyomtató hőmentes PrecisionCore nyomtatófejjel rendelkezik, amely híresen gyors, minőségi, megbízható és hatékony, és a nyomtató élettartamáig szolgál.

Nyomtatás szinte bárhonnan
Az EcoTank használatával egyszerűen nyomtathat mobiltelefonról, táblagépről és laptopról. A Wi-Fi és Wi-Fi Direct szolgáltatással dokumentumokat küldhet okoseszközökről az Epson iPrint *** alkalmazással.


Speciális kialakítás a könnyebb használat érdekében
Az EcoTank kompaktabb és könnyebben használható, mint valaha. Az elülső tartályok tervezése során a problémamentes utántöltést tartottuk szem előtt, és a tartályok kialakítása lehetővé teszi, hogy csak a megfelelő színű tintát illeszthessék az adott tartályba. Az elülső tintaszint-kijelző segítségével pedig könnyen nyomon követhető, mikor lesz szükség utántöltésre.



* Az átlagos megtakarítás elérte az EcoTank L14150-hez mellékelt tintapalackokkal kinyomtatott ugyanekkora oldalszámot, a hardver árát figyelmen kívül hagyva. Az EcoTank L14150 összehasonlítása a közép- és kelet-európai, közel-keleti, afrikai és a FÁK-országokban a 10 legkeresettebb tintapatronos modell átlagával 2019 januárja és 2019 decembere között készült az IDC statisztikái alapján. Az IDC statisztikái alapján (2018. második félévi adatok, 2019. első félévi adatok) a normál és XL patronok arányával kiszámított nyomtatási költségek az átlagos kiskereskedelmi árakat felhasználva. A tintapatron-kapacitás kiszámítása a gyártók webhelyén közzétett adatok alapján történt.

** Az ISO/IEC 24734 követelményei szerint meghatározva, az átlagos ESAT értékeket jelezve az Irodai kategória teszt alapján alapértelmezett egyoldalas nyomtatás esetén. További információért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra

*** Vezeték nélküli internetkapcsolat szükséges hozzá. További információért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra.

Rendkívül alacsony lapköltség

Csökkentse 90%-kal a tintaköltségeket*

Kompakt A3-as nyomtató

A3+ hátsó papíradagoló és A4-es nyomtatás, másolás, szkennelés és fax

A tintafeltöltő rendszerek új generációja

Élvezze az egyszerű és problémamentes utántöltést a továbbfejlesztett tintapalackokkal

Mobilnyomtatás és csatlakoztathatóság

Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet és ingyenes mobilnyomtatási alkalmazások***

Üzleti igényekre tervezve

A4-es, 250 lapos első tálca, 35 lapos A4-es ADF