Kezdo oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítoik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

 

HP Scanjet 300 A4 -es lapolvasó

(L2733A)

Összefoglaló árjegyzék

letöltheto muszaki adatlap


A gyors beolvasásnak és az intuitív vezérloknek köszönhetoen idot takaríthat meg. Egyetlen kábel elég ahhoz, hogy üzembe helyezze a rendszert. Kivehetové válik a nagy felbontású dokumentumok minden részlete. Az egyérintos beolvasó gombokkal a munka és a megosztás gyorsabb lesz. Ezt a kompakt lapolvasót szinte bárhol elhelyezheti.

A kiváló minoségu, sokoldalú beolvasási funkcióknak köszönhetoen hatékonyan dolgozhat.

A munkáit gyorsabban fejezheti be ? 200 dpi felbontással egy egyoldalas A4 dokumentumot akár 14 másodperc[1], egy 10 x 15 cm-es (4 x 6 hüvelykes) fényképet akár 21 másodperc alatt is beolvashat[1].

Az egyérintos másolási gombbal a dokumentumok másolása gyors és egyszeru.

A könnyen kezelheto vezérlokkel idot takaríthat meg. Egyetlen kábel elég ahhoz, hogy csatlakoztassa és üzembe helyezze a rendszert.

A fontos dokumentumok és képek beolvasásakor az eredeti pontos másolatát kapja. Akár 4800 x 4800 dpi felbontású, 48 bites, színes, részleteiben is éles képeket is készíthet[1].

Könnyedén olvashat be és archiválhat dokumentumokat.

Idot takaríthat meg a kényelmes, egyérintéses beolvasási funkciókkal. Közvetlenül olvashat be és küldhet képeket e-mailbe vagy PFD-be, és egyetlen érintéssel nyomtathatja vagy másolhatja azokat.

Egyszerre több elemet is beolvashat, például névjegykártyákat, nyugtákat és fényképeket, és automatikusan elmentheti ezeket külön-külön fájlokba.

Létrehozhatja a szükséges nyomatokat: a készülékhez tartozó ArcSoft PhotoStudio 6 fényképszerkeszto szoftverrel könnyedén szerkeszthet, rendszerezhet és kereshet ki képeket, amelyeket aztán több méretben is kinyomtathat.

A kompakt, mindenhová beillesztheto lapolvasó értékes helyet takaríthat meg az irodájában.

A készüléket ott használhatja, ahol csak szeretné: a kompakt, fekvo tájolású lapolvasó otthonában vagy irodájában szinte bárhol elhelyezheto.

Könnyedén olvashat be könyveket, hírlapokat és egyéb összefuzött kiadványokat, mert a lapolvasó lebegopántos fedele nagy mozgásteret biztosít.

Nem lesz szüksége tápkábelre; ez az USB-tápellátású lapolvasó energiát takarít meg azzal, hogy közvetlenül a számítógépéhez csatlakozik[2].


* Az optikai felbontás a maximális hardver-mintavételi felbontás mértéke, amely az ISO 14473-as szabványon alapul.

** Energiamegtakarítás olyan lapolvasókhoz képest, amelyeknek külön tápellátása van.