MARKER INFORMATIKA KFT.

Információ: (+361) 459-6070 Email küldése

HP Deskjet Ink advantage 4535 másoló, szkenner, nyomtató

Letölthető adatlap

A termék forgalmazása megszűnt!

A HP DeskJet all-in-one készülékkel és a HP kedvező árú tintapatronjaival hatékonyabban dolgozhat, mivel tökéletesen kiegészítik meglévő technológiai megoldásait. Könnyedén elvégezheti feladatait, ha egyszerűen az okostelefonjáról vagy táblagépéről nyomtat,* és gyorsan beállíthatja a készüléket a tetszőleges helyiségből történő vezeték nélküli nyomtatásra.
 
Egyszerű nyomtatás mobileszközről

Az Ön eszköze, az Ön döntése. Egyszerűen nyomtathat számos különféle okostelefonról és táblagépről.*
Az egyszerű beállítás révén gyorsan csatlakozhat, és azonnal nyomtathat okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről**
Okostelefonját vagy táblagépét közvetlenül a nyomtatóhoz csatlakoztatva könnyedén nyomtathat hálózati kapcsolat nélkül***
Az ingyenes HP All-in-One Printer Remote mobilalkalmazással kezelheti nyomtatási feladatait, és útközben is beolvashat dokumentumokat****


Kiváló minőségű nyomtatás kedvező áron

A HP kedvező árú tintapatronjaival kiváló ár-érték aránnyal nyomtathat minőségi fényképeket és dokumentumokat.
A többfunkciós nyomtatót a megbízhatóságot szem előtt tartva terveztük és készítettük el, így minden alkalommal kiváló minőségben nyomtathat vele.


Minden, amire az alkotáshoz szüksége lehet

Az 5,5 cm-es (2,2 hüvelykes) kijelzővel egyszerűen és könnyedén, érintésvezérléssel nyomtathat, olvashat be vagy másolhat dokumentumokat.
Papírt takaríthat meg, és hozzájárulhat az erőforrások megőrzéséhez – az egyszerű, automatikus kétoldalas nyomtatás révén akár 50%-kal kevesebb papírt használhat.
Profi minőségű, szegély nélküli fotókat, lézerminőségű dokumentumokat, albumoldalakat és számos más dokumentumot nyomtathat saját otthonában.
Távolról is nyugodtan nyomtathat. Az automatikusan működő kimeneti tálca megakadályozza, hogy a papírok a földre essenek.


Hatékonyabb munkavégzés kisebb helyen
A bárhol könnyedén elhelyezhető kompakt, all-in-one készülékkel helyet takaríthat meg.Az opcionális csendes módnak köszönhetően a nyomtatót bármelyik szobában elhelyezheti anélkül, hogy fennakadást okozna.Az ingyenes HP Printables szolgáltatással menütervezőkhöz, hírekhez, receptekhez és más anyagokhoz férhet hozzá igény szerint.*****

 

Egyszerű nyomtatás mobileszközről

 

Kiváló minőségű nyomtatás kedvező áron

 

Minden, amire az alkotáshoz szüksége lehet

 

Hatékonyabb munkavégzés kisebb helyen