MARKER Kellékanyagok Rendelés Kapcsolat

EPSON SureColor SC-P6500E, SC-P6500D, SC-P6500DE és SC-P8500D

Termelékeny kereskedelmi fotó- és poszter nyomtatók 24" (610mm) és 44" (1118mm) nyomtatási szélességben
Képzeljen el egy olyan széles formátumú nyomtatót, amelyet úgy terveztek, hogy hihetetlen minőséget és sebességet érjen el innovatív, automatikus kettős tekercsváltással. A teljesen újragondolt nyomtató kialakítással és új automatikus kéttekercses képességgel rendelkező SureColor SC-P6500DE, SC-P6500D és P8500D nyomtatókkal zökkenőmentesen megoldható a tekercsről tekercsre nyomtatás is. Az egyik tekercsadagoló felcsévélőként is tud működni. Ez a kényelmes, az Ön termelési igényeinek megfelelően tervezett nyomtató testre szabható funkciókat és egyszerű előlapi adagolást és kezelést kínál, hogy új szintű termelékenységet biztosítson vállalkozása számára.

Az új 6 színű UltraChrome® PRO6 tinta készlet a szürkével kiegészítve olyan élénk, gyönyörű kimeneteket produkál, amelyek vetekednek a hasonló 8 színű nyomtatókkal. A készülék fotó fekete, matt fekete, cián, bíbor, sárga és szürke színeket tartalmaz.

Az Epson SC-P6500D és SC-P8500D modellek esetén JPG, TIFF, PDF, PS és EPS fájlok nyomtatása a beépített Adobe PS3 egység segítségével.
Az innovatív beépített Adobe PostScript3 printszerver négy Intel® Atom CPU-val gyorsan feldolgozza a bonyolult PDF-adatokat, és képes az átlátszó tervezési rétegeket is pontosan reprodukálni, akár háromszor gyorsabban, mint a korábbi generációk. A Postscript modul segítségével lehetséges CMYK nyomdai emuláció nyomtatása, vagy hotfolderből történő nyomtatás is.

Hihetetlen teljesítmény kompromisszumok nélkül
Az új 2,64" (6,7 cm) magas Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejben színenként 800 fúvóka található (a korábbi modellekben 360 fúvóka volt). Így minden minőségben jellemzően 2,5x gyorsabb nyomtatás érhető el. Maximális sebesség vázlat módban másolópapírra 150 m2/óra. Legjobb minőségben fotó papírra 9 m2/óra.

Egyszerűen használható és költséghatékony
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontok a kis helyigény a könnyű használhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a patroncserék között. Az opcionális, 1 TB-os SSD merevlemezzel a felhasználók nyomtatásra kész munkákat a nyomtatón is tárolhatnak. A letárolt munkákról bármikor lehet közvetlenül a nyomtató menüjéből, 1 - 99 példányban, másolatot készíteni.

Újdonságok és fejlesztések az elöző generációs Epson SureColor SC-P6000 / 8000 sorozatú nyomtatókhoz képest

Letölthető PDF adatlapok

Lényeges jellemzők

Ajánlott opcionális kiegészítők

Termék bemutató videó

Újonnan bevezetett technológiák és fejlesztések

Ajánlott nyomathordozók