MARKER INFORMATIKA KFT.

Pro Graphics+ Gold Partner

Információ: (+361) 459-6080

EPSON SureColor SC-P6000 és SC-P8000

Fotó- és proof nyomtatók 24" (610mm) és 44" (1118mm) nyomtatási szélességben

Készítsen kiváló minőségű fotókat és képzőművészeti reprodukciókat a 8 + 1 színkomponensű UltraChrome HD Standard pigment tintakészlet segítségével, amely kétféle szürke árnyalatot is tartalmazz (30% és 18%)

SC-P6000

Készítsen kiemelkedő minőségű professzionális nyomatokat és proofokat többféle nyomathordozón ezzel a sokoldalú fotó- és proof nyomtatóval. Az SC-P6000 610mm formátumú és az SC-P8000 1118mm formátumú nyomtatók biztosítják a színhelyes nyomtatást, a 8 + 1 színkomponensű tintakészletnek, illetve az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek köszönhetően pedig pontos és tartós eredményekre képesek. A professzionális mérnöki tervezést a könnyen használható funkciók egészítik ki.

Hívja életre a legélethűbb színeket!
A 8 + 1 színkomponensű UltraChrome HD Standard (világos szürke színt is tartalmazzó) pigmenttintakészlet segítségével az SC-P6000 és SC-P8000 a Pantone® által minősített színek 94%-át képes biztosítani a hihetetlenül pontos eredmény érdekében. A felsőkategóriás fotó és képzőművészeti reprodukció piacon különösen előnyös a nyomtató használata, hiszen rendkivül tartós, akár több mint 60 éven át fakulásálló nyomatokat készíthatünk vele.

Megbízható és hatékony
Az Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejnek és az automatikus fúvóka-ellenőrzésnek köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek a legkiválóbb minőségű nyomtatásban. A nyomtatóval konzisztens színreprodukciót érhet el, ráadásul drága bővítményekre sincs szükség – hála az Epson Colour Calibration színkalibrációs segédprogramnak és az X-Rite technológiát használó opcionális Spectroproofernek, amelyek gyors és pontos színmérést biztosítanak.

Egyszerűen használható és költséghatékony
A nyomtató megtervezése során elsődleges szempontjaink a könnyű használhatóság és a megbízhatóság voltak. A jól áttekinthető LCD kezelőpanel és menü gyors és egyszerű papírcserét tesz lehetővé, míg a választható, 350 ml-es és 700 ml-es kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb üzemidőt biztosítanak a cserék között. Az opcionális, 320 GB-os merevlemezzel a felhasználók tárolhatnak a nyomtatón is munkákat nyomtatásra készen. A letárolt munkákról bármikor lehet másolatot készíteni közvetlenül a nyomtató menűjéből 1 - 99 pédányban.

Újdonságok és fejlesztések az elöző generációs Epson Stylus Pro 7890 / 9890 nyomtatókhoz képest:

- Az PrecisionCore fej tinta taszító bevonattal van gyártva, amely jellentősen csökkenti a por leragadás esélyét, így sokkal ritkábban van szükség fejtisztitásra

- Az új feljesztésű UltraChrome HD fotó fekete tinta 1,5x sűrűbb anyagból van. Ezáltal tovább nőtt az elérhető maximális fekete denzítás. Premium Glossy fotó papíron 2,8 Dmax.

- Az új fejbe épített levilágító rendszer, képes a fuvokák ellenörzésére anélkül, hogy fuvókatesztet kellene nyomtatni. Ezentul még kevesebb tinta megy veszendőbe az ellenőrzések során.

- Az ingyenesen letölthető Epson LFP Acounting Tool program használatával, pontosan nyomon követheti nyomtatási költségeit. Az utolsó 10 nyomtatási feladat bármikor lekérdezhető a nyomtatóból és 0,01 ml pontossággal színenként megállaptható a tintafogyasztás valamint az elhasznált média mennyisége cm2-ben megadva.

 

Letölthető PDF adatlapok:

Lényeges jellemzők

  • UltraChrome HD standard pigmenttinták:A legjobb fotónyomtatást biztosítja a kétféle szürke szín árnyalatnak köszönhetően (30% és 18%)
  • TFP PrecisionCore nyomtatófej:Kiegyensúlyozott eredmény és kiváló minőségű, megbízható nyomtatás
  • Alacsonyabb költségek:Nagy kapacitású tintapatronok a hosszabb üzemidőhöz, kisebb teljesítményfelvétel
  • Egyszerű használat: Jól áttekinthető LCD kezelőpanel és opcionális 320 GB-os merevlemez
  • Rendelhető Xrite ILS30 spectrometerrel is, amely már az M1 nyomdai szabvány szerint tud automatikusan színeket mérni

Ajánlott opcionális kiegészítők

  • Epson CoverPlus 3 évre kiterjesztett helyszini garancia - CP03OSSECE39
  • 320GB merevlemez egység - C12C848031
  • Automatikus első felcsévélő orsó (csak a 44" formátumú nyomtatókhoz) - C12C815321

Ajánlott opcionális szoftverek

  • AutoCAD LT: CAD tervezéshez és nyomtatáshoz
  • Adobe Lightroom: fotó nyomtatáshoz és RAW file konvertáláshoz
  • efi Fiery XF RIP szoftver: Proof nyomtatáshoz
  • Mirage by DINAX: Kiterjsztett nyomtatási funkciók Adobe™ Photoshop™, Adobe™ Photoshop™ Elements, Adobe™ InDesign™, Adobe™ Illustrator™ és Adobe ™ Lightroom szoftverekhez. Pld: ICC profil készítés, bármilyen hosszú panoráma nyomtatás.

Ajánlott nyomathordozók