Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  

Epson WorkForce Pro WF-5190DW irodai tintasugaras nyomtató, vezetéknélküli csatlakozással

letölthető műszaki adatlap
A termék forgalmazása megszűnt!

Lézersebesség fél áron

(Most 3 év garanciával!)

A nyomtatót receptnyomtáshoz is használhatja!
A beállítási segédletet itt találja


Élvezze az alacsony üzemeltetési költség, az alacsony áramfogyasztás, a nagy nyomtatási sebesség és a könnyű üzleti integráció céljából kifejlesztett funkciók nyújtotta előnyöket, amelyeket az új WorkForce Pro WF-5190DW biztosít. Ennek az üzleti tintasugaras nyomtatónak az előnyei közé tartozik az automatikus kétoldalas nyomtatás – amely minden munkát egyszerűvé és hatékonnyá varázsol –, és a PDL-emulációk, beleértve a PCL-t és az Adobe PostScript 3-a


Alacsony költségek:
A WorkForce Pro WF-5190DW oldalankénti költsége akár 50 százalékkal alacsonyabb a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest1 , hiszen a nagy kapacitású, akár 4000 oldalhoz elegendő tintapatronokkal pénzt takarít meg2. A lézernyomtatókhoz képest ráadásul kevesebb cserélendő alkatrésszel rendelkezik.

Környezetbarát:
A WF-5190DW akár 80 százalékkal kevesebb áramot használ a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest1 , a hőtermelés nélküli technológiájának köszönhetően. Nem bocsát ki ózont, és a továbbfejlesztett csendes nyomtatási üzemmód valamint a ventilátorzaj hiánya ideálissá teszi használatát az irodai környezetben.

Időt takarít meg:
Ez a hatékony üzleti nyomtató a tipikus nyomtatási feladatokban gyorsabb, mint egy lézernyomtató1, hiszen akár 34 oldal/perc fekete és 30 oldal/perc színes nyomtatásra, valamint 20 oldal/perc ISO nyomtatási sebességre képes mindkét módban3. Az 580 oldalas papírkapacitás miatt kevesebb időt kell töltenie papírújratöltéssel, a havi 35 000 oldalas terhelhetőségnek4 köszönhetően pedig bátran nyomtathat nagy mennyiségben.

Üzleti célokra tervezve:
A PrecisionCore-technológia a bizonyítéka az Epson minőség iránti elkötelezettségének, valamint ezáltal biztosítja az irodai, kereskedelmi és ipari nyomtatásban szükséges nagy sebességet. A DURABrite Ultra tintának köszönhetően a nyomatok vízállóak és gyorsan megszáradnak. Az Email Print for Enterprise használatával megbízható a nyomtatás. Az Epson Connect5 segítségével egyszerűen nyomtathat okostelefonokról, táblagépekről és egyéb eszközökről, Wi-Fi Direct™-funkciója pedig segíti a nyomtatást a támogatott vezeték nélküli eszközökről anélkül, hogy routerhez kellene kapcsolódnia.


Lényeges jellemzők:

Alacsony költségek:
Akár 50 százalékkal alacsonyabb oldalköltség a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest

Környezetbarát:
Akár 80 százalékkal alacsonyabb áramfogyasztás a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest

Időt takarít meg:
A nagyobb papírkapacitás miatt kevesebb időt kell újratöltéssel töltenie

Üzleti célokra tervezve:
PDL-emulációk (PCL és Adobe PostScript 3)

PrecisionCore-technológia:

Az Epson legfejlettebb nyomtatófej-technológiája